Sulten

Den store kebab-testen: Han lager Oslos beste kyllingkebab

Byens beste kebab finner du på Grønland hvor en gammel traver overrasker stort mens andre steder har storhetstiden bak seg.

Nye Istanbul kebab stikker av med toppscore i Oslobys test. Kokken Bilal lager byens beste kyllingkebab i pita. Dan P. Neegaard

  • Smørbukk & Dagobert

Aftenpostens matanmeldere har besøkt noen av byens kebabutsalg for å finne den aller beste. Ti kebabutsalg i Oslo fikk besøk, og vi bestilte lam- og kyllingkebab i pitabrød med medium og sterk saus. Der man ikke hadde pitabrød, tok vi kebab i rull.

Under bedømmingen ble det lagt vekt på kvalitet og utvalg av grønnsaker, konsistens og smak på kjøttet, smak på dressingen og ferskhet på brød/rull. Presentasjon og pris ble også bemerket.

Les hele saken med abonnement