Sulten

- Femmeren er innen rekkevidde

Lokalet under DoGA har huset flere spisesteder, men ingen har klart seg – hittil. Nyåpnede Pila ser ut til å ha det som trengs for å overleve.

Pila har et røft interiør. Foto: Monica Strømdahl

  • Dagobert

Fritert komle er en Pilas spesialiteter. De har også komletorsdag for dem som vil ha noe mer tradisjonelt. Foto: Monica Strømdahl

Pila ligger litt unnselig til under DoGA. Foto: Monica Strømdahl

Pila har et godt utvalg øl og vin. Foto: Monica Strømdahl

Pila er en kaffe- og platebar på dagen, restaurant om kvelden. Foto: Monica Strømdahl

Vår vurdering:

4 av 6

– Skal vi ned her? Hvor ligger dette stedet egentlig? Spisevennen stusser.

Vi passerer inngangen til DoGA og går trappen ned mot Akerselva. Litt bortenfor blafrer det i fakler. I kjelleren ligger målet denne kvelden: Pila.

Les hele saken med abonnement