Sulten

Nye Maaemo fullbooket på kort tid

I dag kl. 12.00 åpnet bookingen for Maaemo i de nye lokalene ved Munchmuseet. På kort tid ble alle plassene revet bort.

Maaemo flytter snart fra Schweigaards gate til Bispevika. Dan P. Neegaard

  • Erik Gulbrandsen
    journalist

– Vi er utrolig spente og skikkelig glade for å komme i gang. Vi har sett frem til å vise alle hva vi har jobbet med de siste par årene, og vi føler vi har skapt et sted som representerer vårt univers sømløst – stort og intimt samtidig, sier Esben Holmboe Bang, kjøkkensjef og eier i Maaemo.

24. februar åpner de dørene i Bispevika.

  • Les anmeldelsen av Maaemo her!

Fem ganger så stor

Maaemo og Esben Holmboe Bang er snart på flyttefot. Dan P. Neegaard

Restauranten er Norges mest berømte med tre stjerner i Michelin-guiden, og de får nå fem ganger så mye plass som tidligere.

– Vi har jobbet med nye ideer, og føler vi er klare for å fornye oss selv, men samtidig holde fast i identiteten som vi har manet frem siden vi åpnet i 2010, sier Esben Holmboe Bang. Selv om lokalet er mye større, er det plass til færre spisegjester. Det blir også et helt åpent kjøkken.

Bookingen startet i dag kl. 12.00 for februar og mars, og disse plassene ble borte på få minutter.

  • Her leser du anmeldelsen av boken om Maaemo.

I 2016 fikk Maaemo tre stjerner i Michelin-guiden. Linares Nikolai / NTB scanpix

Restauranten endrer også hvilke dager de skal ha åpent på. Nå blir det åpent mandag til fredag, mens spisestedet holder stengt lørdag og søndag.

– For oss handler det om å skape en restaurant som destillerer alt vi har skapt de siste ti årene. Det blir på en måte stedet vi har øvd på å skape gjennom alle disse årene, sier Holmboe Bang.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

  1. Maaemo
  2. Esben Holmboe Bang
  3. Kjøkken
  4. Restaurant
  5. Webview

Relevante artikler

  1. KULTUR

    Derfor mistet Maaemo sine tre Michelin-stjerner

  2. SULTEN

    Restaurantanmeldelse: Nye Maaemo er bedre enn noensinne

  3. OSLOBY

    Tomme restauranter

  4. A-MAGASINET

    Ett år i en Michelin-restaurants liv: Vi fulgte Credo i Trondheim

  5. OSLOBY

    Ramsløksankere raserer naturreservater

  6. A-MAGASINET

    Anonym Michelin-inspektør: Slik jobber vi, og slik unngår vi å bli avslørt