Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

Sulten

  • FOTO: Morten Uglum Solsiden skinner fortsatt.

Restaurantanmeldelse: Solsiden imponerer

Det blir stadig vanskeligere å få bord på Solsiden restaurant. Det er ikke så rart.

Smørbukk
Publisert: 08.jul.2019 08:15
Oppdatert: 04.des.2019 13:01

– Fullt! Som alltid. Det må være stas å drive en sesongrestaurant og ha nesten 100 prosent belegg hver kveld, sier spisefølget. Vi har fått et fint bord i den avlange restauranten på Akershusstranda og har mottatt menyer og champagne i glasset.

Sommeråpne Oslo-restauranter har mye å lære av Solsiden. Servicen her har nemlig alltid vært veldig god, og det er mange kjente fjes her fra flere år tilbake. Det virker som de er en sammensveiset gjeng, og de hyggelige servitørene har i tillegg mye kunnskap om maten og vinen.

Bli abonnent for å lese videre.

Alt innhold på aftenposten.no

Bestill Digital

Få Aftenposten i

10 uker for 10 kroner

Kun denne uken!

Ønsker du papiravisen i tillegg?
Abonnent? Logg deg inn her

Abonnementet fornyes automatisk. Avslutt når som helst.

  • Tipstelefon 02286
  • Send Nyhetstips på epost
  • Tips via secure drop
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. redaktør: Espen Egil Hansen
  • Politisk Redaktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo