Hvilken forening synes du er Oslos Beste akkurat nå?

Hvem gjør byen ved hjelp av frivillig arbeidskraft og sterkt engasjement? Veldig mange, selvsagt. Men det er disse fem som står igjen blant de nominerte til Oslos beste forening.

Hvem vil du stemme på?

Velg én kandidat i listen under og avgi din stemme nederst på siden. Du kan kun stemme én gang pr. kategori, og du må være innlogget for å kunne stemme. Usikker på hvem du skal stemme på?

Oslo badstuforening

Oslo badstuforening tilbyr varme opplevelser året rundt. Leserne trekker frem at de muliggjør helårsbading og er en inkluderende og sosial møteplass uten sosiale medier.

Skiforeningen

Skiforeningen byr på nypreparerte skispor gjennom hele vinteren. Foreningen sprer skiglede hos barn og gjør marka tilgjengelig for alle.

Grorud IL

En klubb som jobber hardt for å gi en arena til alle: barn, jenter, gutter, familier med innvandrerbakgrunn, foreldre og gamle, avdankede breddespillere.

DNT Oslo og Omegn

Merker og tilrettelegger for friluftsliv i hovedstaden vår. Leserne trekker også frem det gode utvalget av hytter for overnatting, kajakkutleie samt mange gratis arrangement.

Ung Bjørndal

I prosjektet Ung Bjørndal har unge voksne skapt et møtested for ungdom i bydelen. Leserne trekker frem de engasjerte ansatte og frivillige som bidrar til et bedre liv for unge.
Velg en nominert å stemme på.