Hvilken markastue synes du er Oslos Beste akkurat nå?

De beste bollene, de hyggeligste folkene og den fineste beliggenheten. Det er mye som skal stemme på en markahytte. Her er våre fire nominerte.

Hvem vil du stemme på?

Velg én kandidat i listen under og avgi din stemme nederst på siden. Du kan kun stemme én gang pr. kategori, og du må være innlogget for å kunne stemme. Usikker på hvem du skal stemme på?

Trollvannstua

Trollvannsveien 3, Lillomarka.
Med imøtekommende betjening, lett tilgjengelighet og stemningsfull stue, er Trollvannstua en tydelig favoritt hos leserne. Dessuten er de kjent for Trollsnurr (kanelbolle) og annen god hjemmebakst. Trollvannstua drives med hjerte for folk.

Rustadsaga

Rustadsaga 856, Østmarka
Leserne betegner Rustadsaga som koselig inne og ute. Rustadsaga har geiter og høns med idylliske Nøklevann like ved. Dessuten har de utmerket servering med himmelsk gjærbakst. Her er det hyggelig betjening med stolthet i det de driver.

Kobberhaughytta

Sakariasveien 345, Nordmarka
På Kobberhaugshytta er det overnatting, gapahuk og servering i helgene. Et perfekt sted for å slappe av etter en skitur i marka. Hytta har hyggelig betjening, lange åpningstider og gode vafler. Den unike storstuen er lesernes favoritt. Her brenner peisen til glede for alle.

Kikutstua

Nordmarka 846, Nordmarka
Dette er en stue midt i marka med dyktig vertskap, magiske boller og deilig mat. Det er ingen snarveier hit. En god innsats må dermed påregnes. På Kikutstua er det lun atmosfære, gode senger og alltid fyr i peisen.
Velg en nominert å stemme på.