Hvilken mest romantiske sted synes du er Oslos Beste akkurat nå?

En turisthytte, en restaurant, et utsiktspunkt og to parker. Et romantisk sted kan være så mangt. Dette er finalistene i kåringen av Oslos mest romantiske sted.

Hvem vil du stemme på?

Velg én kandidat i listen under og avgi din stemme nederst på siden. Du kan kun stemme én gang pr. kategori, og du må være innlogget for å kunne stemme. Usikker på hvem du skal stemme på?

Frognerparken/ Vigelandsparken

Kirkeveien, Majorstuen
Flere lesere bruker området når de skal på date eller ønsker å pleie kjærligheten. De peker på en helt egen atmosfære og at de vakre skulpturene kan åpne for romantiske samtaler. Det anbefales også å ta med et pledd og finne seg en benk.

Botanisk hage

Sars gate 1, Tøyen
Blomstrende magnolia, blomster i alle farger og dufter, gangveier fulle av høstløv eller snøkledde trær. Botanisk hage inviterer til romantikk hele året, midt i Oslo.

Fuglemyrhytta

Vestmarkveien 108, Nordmarka
Nydelig utsikt, fritatt for forstyrrelser. Det er hovedgrunnen til at Fuglemyrhytta er et av Oslos mest romantiske steder.

Brasserie France

Øvre Slottsgate 16, sentrum
Hit drar leserne når de skal feire et jubileum med kjæresten. Det føles som å være i Paris, mener flere. De legger gjerne til lovord som «overjordisk god service» og «mat og vin til å dåne av.» Servitørene får også sin andel skryt.

Utsikten i Kongsveien

Kongsveien, Ekeberg
Ethvert par som sitter på en benk her og ser utover Oslofjorden, vil huske det for alltid. Det må bare oppleves!
Velg en nominert å stemme på.