Hvilken nabolagsrestaurant synes du er Oslos Beste akkurat nå?

Pub, restaurant eller café: Hvor i byen finner vi de lokale serveringsstedene som hele nabolaget elsker?

Hvem vil du stemme på?

Velg én kandidat i listen under og avgi din stemme nederst på siden. Du kan kun stemme én gang pr. kategori, og du må være innlogget for å kunne stemme. Usikker på hvem du skal stemme på?

Punjab Tandoori

Grønland 24, Grønland
Siden 1991 er det blitt servert billig indisk mat etter hjemmelaget oppskrift på adressen Grønland 24. For å si det som i en av leserforslagene: «Få steder holder folka, koken og prisen som Punjab.»

Kampen Bistro

Bøgata 21, Kampen
Siden 2001 har Kampen Bistro laget uformell hverdagsgourmet til folket, med solrik uteservering, en liten kulturscene og ny meny hver uke. Beskrives enkelt og greit som både «ujålete» og «hjertet av Kampen».

Paviljongen av Haakon Tærud AS

Refstadveien 73, Bjerke
Paviljongen har gitt bydel Bjerke et naturlig møtested sentralt i Bjerkedalen park, der menyen endres etter årstid. Et serveringssted med sjel og stamgjester tar lang tid å skape – for de aller fleste. Familien Trærud klarte det i løpet av kort tid, skriver en leser.

Albertine spiseri

Hallings gate 3, St. Hanshaugen
Siden 1937 har ulike restauranter forsøkt seg i lokalet nedenfor selve St. Hanshaugen. Albertine spiseri prøver seg nå med en variert meze-meny, der små retter fra Tyrkia og Middelhavet deles ved bordet. Leserne peker på en hyggelig innehaver, variert og deilig mat og gode priser.

Restaurant Kraft

Turbinveien 26, Kværnerbyen
Hvis Restaurant-Oslo var en matbutikk, ville Kraft ligget i ferskvaredisken. Restauranten har attpåtil slått seg ned i en ganske ny bydel. Her serverer de en variert meny med både middag og lunsj.
Velg en nominert å stemme på.