Hvilken vinbar synes du er Oslos Beste akkurat nå?

Naturvin, klassisk vin, vin til mat. Oslos har en lang liste med vinbarer. Alle har sin særegenhet. Hvilken av byens vinbarer mener du gir den beste opplevelsen?

Hvem vil du stemme på?

Velg én kandidat i listen under og avgi din stemme nederst på siden. Du kan kun stemme én gang pr. kategori, og du må være innlogget for å kunne stemme. Usikker på hvem du skal stemme på?

Dr. Kneipps

Torvbakkgata 12, Grünerløkka
Blir trukket frem av mange lesere for utvalget, atmosfæren, servicen og maten. Et stamsted for mange på Grünerløkka og en klassiker som ikke lar seg påvirke av flyktige trender.

Vin Bjørvika

Operagaten 11, Bjørvika
Vin Bjørvika får ros for sitt store utvalg og den gode atmosfæren. Kunnskapsrike og engasjerte ansatte blir også trukket frem av flere.

Nektar

Fredensborgveien 42, Fredensborg
Nektar samarbeider med norske lokale bønder og har stort fokus på bærekraft. Flere lesere trekker også frem vinutvalget, de smilende ansatte og den høye kvaliteten på både mat og vin.

Lasarett

Torshovgata 15, Torshov
Beskrives som en «skatt» og «en perle» i nabolaget, med kunnskapsrike og seriøse kelnere. Her får du en god blanding av tidsriktig naturvin og mer klassisk vin, som alltid serveres i lekre Zalto-glass.

Radegast

Nordre gate 2, Grünerløkka
Radegast roses for å tilby viner som sjelden er å få tak i på polet. Lærerike arrangementer, temakvelder, dyktige ansatte og en hjemmekoselig atmosfære trekkes også frem.
Velg en nominert å stemme på.