Personalia

Nekrolog: Stein Erik Drogseth

Av Tor Eigil Robertsen

 • Nekrolog

Stein og jeg traff hverandre på befalskurs i marinen i 1972, og dette ble starten på et vennskap for livet. Han tapte kampen mot kreften 15. juli, på vei mot sin 70-årsdag.

Med sin vennlige fremferd, sitt lune smil og sin karakteristiske latter var Stein et menneske det var lett å bli glad i. Når han i tillegg både var belest og hadde en livslang interesse for folk og samfunn, ga det rom for spennende diskusjoner og felles utvikling. Og han var en veldig god venn.

Etter studier begynte Stein i 1979 i Obos hvor han ble informasjonssjef, styresekretær og redaktør for Obos-bladet. Stein ble i Obos i 16 år og var med på den største omveltningen i det norske boligmarkedet noensinne med oppløsning av prisregulering, jappetid og krakk i 1988. Han var både tett på og engasjert i omveltningene. Det var spennende å ha Stein som venn og diskusjonspartner i disse årene. Etter Obos var Stein informasjonssjef i Tine i 5 år før han begynte som daglig leder i Garanti Eiendomsmegling og ble der i over 20 år.

Tankene går til Bergljot, Lars Tobias og Torstein med familier som mistet ham altfor tidlig. Vi som fikk være Steins venner, vil minnes ham med stor glede og savne ham dypt.

Les mer om

 1. Nekrolog

Relevante artikler

 1. PERSONALIA

  Nekrolog: Stein Davidsen

 2. PERSONALIA

  Nekrolog: Karl Jørgen Aanderaa

 3. PERSONALIA

  Nekrolog: Elisabeth Nyborg

 4. PERSONALIA

  Nekrolog over Tone Jørstad

 5. PERSONALIA

  Nekrolog: Steinar Øvrebø

 6. PERSONALIA

  Nekrolog over Liv Veiteberg Braaten