• Folk

  Korte fortellinger fra menneskene rundt deg. Med deres egne ord. Kontakt: folk@aftenposten.no

 • Aftenpodden

  Få med deg ukens mest engasjerende saker innenfor politikk og samfunn, med Aftenpostens politiske journalist Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og nyhetsredaktør i NTB, Sarah Sørheim.

  acast
 • Forklart

  De største nyhetssakene forklart på 15 minutter. Kåret til årets aktualitetspodkast 2019. Kontakt: forklart@aftenposten.no

 • Jeg var der

  Hva luktet det i Kiev under opprøret på Maidan-plassen i 2014? Hvor mange år brukte a-ha på å gjøre Take on Me til verdens største hit? Og hvem var Norges eneste soldat i krigen mot Japan? Utenriksjournalist Kristoffer Rønneberg tar deg med til verdensbegivenhetene han husker aller best – fortalt av dem som var der. Hør alle episodene hos PodMe eller i Aftenposten-appen.

 • Har du trua?

  Iman er sikker i sin tro, men Ida er mer i tvil. I denne podkasten inviterer de gjester til å snakke om religion over temaer som slut-shaming, homofili og klesvalg.

 • Foreldrekoden - med Hedvig Montgomery

  Er du bekymret for utbruddene til sønnen din? Hvor mye dataspilling er egentlig greit? Hvordan håndterer du søskenkrangel? I Foreldrekoden gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery råd om barneoppdragelse for å gjøre din hverdag litt enklere. Programleder: journalist Bjørn Egil Halvorsen.

Siste episoder

 • Drømmehyttas mørke hemmelighet

  Forklart
  I fjor var et toppår for det norske hyttemarkedet. Og hva er vel finere enn store, majestetiske tømmerhytter? Men mellom lafta stokker, spisse møner og gress på taket kan det ligge mørke hemmeligheter om hvordan drømmehytta ble til. Med hytteeier Kristen Bjormyr og Aftenposten-journalist Gunnar Thorenfeldt.
 • Kan det virkelig stemme at Erna Solberg skal prøve å bli statsminister igjen? Hvem i Regjeringen har kommet best ut av de første 100 dagene, og hvilke dilemmaer har mediene hatt i forbindelse med rettssaken til Anders Behring Breivik denne uken. Alt dette og mer til, pluss noen anbefalinger. Få nyhetsbrevet på www.aftenpodden.no Med Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, nyhetsredaktør Sarah Sørheim i NTB og Aftenpostens politiske redaktør, Kjetil Alstadheim.
 • Nasa har sendt opp et nytt romteleskop i verdensrommet. Det skal blant annet prøve å se bakover i tid, helt til universets begynnelse. Men hvordan er det egentlig mulig? Med Pål Brekke ved Norsk Romsenter.
 • Bitcoin og kryptovaluta er ikke lenger for de spesielt interesserte. Både verdien, oppmerksomheten og klimaavtrykket er blitt mye, mye større. Veksten har fått internasjonale konsekvenser, og 2022 kan bli året det strammes inn. Med økonomijournalist Anne Sofie Bergvall.
 • Nok en gang er det trøbbel i det britiske kongehuset. Dronning Elizabeths favorittsønn er anklaget for seksuelt misbruk av en mindreårig jente, tilrettelagt av Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein. Prinsen nekter for alt, og det brygger opp til en historisk rettssak. Med Aftenposten-kommentator Nazneen Khan-Østrem.