• Folk

  Korte fortellinger fra menneskene rundt deg. Med deres egne ord. Kontakt: folk@aftenposten.no

 • Aftenpodden

  Få med deg ukens mest engasjerende saker innenfor politikk og samfunn, med Aftenpostens politiske journalist Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og nyhetsredaktør i NTB, Sarah Sørheim.

  acast
 • Forklart

  De største nyhetssakene forklart på 15 minutter. Kåret til årets aktualitetspodkast 2019. Kontakt: forklart@aftenposten.no

 • Jeg var der

  Hva luktet det i Kiev under opprøret på Maidan-plassen i 2014? Hvor mange år brukte a-ha på å gjøre Take on Me til verdens største hit? Og hvem var Norges eneste soldat i krigen mot Japan? Utenriksjournalist Kristoffer Rønneberg tar deg med til verdensbegivenhetene han husker aller best – fortalt av dem som var der. Hør alle episodene hos PodMe eller i Aftenposten-appen.

 • Har du trua?

  Iman er sikker i sin tro, men Ida er mer i tvil. I denne podkasten inviterer de gjester til å snakke om religion over temaer som slut-shaming, homofili og klesvalg.

 • Foreldrekoden - med Hedvig Montgomery

  Er du bekymret for utbruddene til sønnen din? Hvor mye dataspilling er egentlig greit? Hvordan håndterer du søskenkrangel? I Foreldrekoden gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery råd om barneoppdragelse for å gjøre din hverdag litt enklere. Programleder: journalist Bjørn Egil Halvorsen.

Siste episoder

 • Omikron: Dette vet vi nå

  Forklart
  Land etter land har stengt grensene i frykt for den nye koronavarianten omikron. Hva vet vi nå om hvor farlig den er? Med Aftenposten-journalist Per Anders Johansen.
 • Texas gjør det stikk motsatte av det demokratene vil på mange områder og har opplevd en voldsom opptur de siste årene. Men mange konservative frykter at delstaten er i ferd med å bli et offer for egen suksess, og at den høye tilflyttingen fra mer liberale stater vil gavne demokratene. OR-anbefalinger: Christina: Dødsstraff har forsvunnet helt fra den politiske debatten, men en reporter hadde det som sitt «beat» i Texas i flere tiår. Han forteller om å ha vært vitne til over 400 henrettelser i denne podcasten fra Texas Monthly: https://podcasts.apple.com/no/podcast/reporter-who-witnessed-more-than-400-executions-reflects/id1403456300?i=1000417165732&l=nb Øystein: Jeg så nylig teaterstykket basert på boken “To Kill a Mockingbird” her i New York. Det er godt løst og i høyeste grad verdt å se denne amerikanske klassikeren. Den kjente skuespilleren Jeff Daniels har hovedrollen som advokaten Atticus Finch.
 • I dag blir Magdalena Andersson endelig Sveriges første kvinnelige statsminister, etter en uke med mye frem og tilbake. Men det politiske rotet i svensk politikk startet for mange år siden. Med journalist i Aftenposten Ingeborg Moe.
 • Nav-ansatte Ann-Kristin Østreng hjelper klienter som kan bli farlige. Hun har blitt truet med kniv og gått med voldsalarm. Likevel elsker hun jobben sin. Hvordan er livet i førstelinjen? Med Amagasinet-journalist Robert Veiåker Johansen
 • 60 prosent av alle verdens kaffesorter er utrydningstruet. Og den vi nordmenn liker aller best, ligger dårligst an. Nå tar den norske kaffegiganten grep – bli med inn i Norges miljøvennlige kaffebrenneri. Dette er annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio og Verdens Sterkeste Mann for Joh.Johannson Kaffe.