• Folk

  Korte fortellinger fra menneskene rundt deg. Med deres egne ord. Kontakt: folk@aftenposten.no

 • Aftenpodden

  Få med deg ukens mest engasjerende saker innenfor politikk og samfunn, med Aftenpostens politiske journalist Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og nyhetsredaktør i NTB, Sarah Sørheim.

  acast
 • Forklart

  De største nyhetssakene forklart på 15 minutter. Kåret til årets aktualitetspodkast 2019. Kontakt: forklart@aftenposten.no

 • Jeg var der

  Hva luktet det i Kiev under opprøret på Maidan-plassen i 2014? Hvor mange år brukte a-ha på å gjøre Take on Me til verdens største hit? Og hvem var Norges eneste soldat i krigen mot Japan? Utenriksjournalist Kristoffer Rønneberg tar deg med til verdensbegivenhetene han husker aller best – fortalt av dem som var der. Hør alle episodene hos PodMe eller i Aftenposten-appen.

 • Har du trua?

  Iman er sikker i sin tro, men Ida er mer i tvil. I denne podkasten inviterer de gjester til å snakke om religion over temaer som slut-shaming, homofili og klesvalg.

 • Foreldrekoden - med Hedvig Montgomery

  Er du bekymret for utbruddene til sønnen din? Hvor mye dataspilling er egentlig greit? Hvordan håndterer du søskenkrangel? I Foreldrekoden gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery råd om barneoppdragelse for å gjøre din hverdag litt enklere. Programleder: journalist Bjørn Egil Halvorsen.

Siste episoder

 • Skandalen i dansk etterretning

  Forklart
  I en måned har sjefen for den danske etterretningstjenesten sittet fengslet i hemmelighet. Hør historien om hvordan han havnet der. Med Aftenposten-journalist Torkjell Trædal.
 • Omikron-smitten dominerer nå fullstendig, men likevel er ikke tallene så ille som noen fryktet. På landets største sykehus har de nesten ingen intensivpasienter med omikron, og nå har regjeringen lettet på flere tiltak. Ser vi for alvor veien ut av pandemien nå? Med Aftenposten-journalist Tor Arne Andreassen.
 • Trine, Lars og Kjetil diskuterer hvordan alt har endret seg de siste dagene, og det ligger an til lettelser fra Regjeringen. Og så fortsetter vi debatten om Jens Stoltenberg, og ulike middager og møter som nå er blitt kjent. Er det korrelasjon eller kausalitet? Trine snakker statistikk. Få nyhetsbrevet vårt hver uke, med tips og quiz: Meld deg her på www.aftenpodden.no.
 • Ida Wolden Bache kan bli den første kvinnelige sentralbanksjefen i Norge. Men Nato-sjef Jens Stoltenberg vil også ha jobben, og dét har ført til en debatt om vennskap, koblinger og mye makt på få hender. Med Aftenpostens Kjetil B. Alstadheim.
 • Denne uken opphever regjeringen rødt nivå på videregående skoler. Men for elever som Idunn har periodene med hjemmeskole satt sine spor. Hvilke skader kan pandemien ha påført ungdommene - både på kort og lengre sikt? Med psykolog Maria Østhassel.