Ti år etter 22. juli tar Aftenposten deg med inn i en internettkultur som hyller Anders Behring Breivik og radikaliserte Philip Manshaus.
En dokumentarserie fra Aftenposten, produsert i samarbeid med Svarttrost produksjoner. Kontakt: lyddokumentar@aftenposten.no

Lytt her
 • Noen å hate

  Ti år etter 22. juli tar Aftenposten deg med inn i en internettkultur som hyller Anders Behring Breivik og radikaliserte Philip Manshaus. En dokumentarserie fra Aftenposten, produsert i samarbeid med Svarttrost produksjoner. Kontakt: lyddokumentar@aftenposten.no

  acast
 • Forklart

  De største nyhetssakene forklart på 15 minutter. Kåret til årets aktualitetspodkast 2019. Kontakt: forklart@aftenposten.no

 • Foreldrekoden - med Hedvig Montgomery

  Er du bekymret for utbruddene til sønnen din? Hvor mye dataspilling er egentlig greit? Hvordan håndterer du søskenkrangel? I Foreldrekoden gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery råd om barneoppdragelse for å gjøre din hverdag litt enklere. Programleder: journalist Bjørn Egil Halvorsen.

 • Aftenpodden

  Få med deg ukens mest engasjerende saker innenfor politikk og samfunn, med Aftenpostens politiske journalist Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og nyhetsredaktør i NTB, Sarah Sørheim.

 • Serieprat

  Skarp og underholdende ettersnakk om de hotteste seriene akkurat nå. Med Cecilie Asker, Jonas Brenna og Einar Aarvig.

 • Sjalusimannen

  Hør Jo Nesbøs aller første lyddrama Sjalusimannen, en påskekrim i fire episoder. Aftenposten har kjøpt rettighetene til lyddramaet Sjalusimannen, produsert av Svarttrost for Aschehoug. Kontakt: podkast.ap@schibsted.com

 • Aftenpodden USA

  Kommentator Christina Pletten og korrespondent Øystein Langberg diskuterer de mest interessante sakene fra USA.

 • Juniorrådet

  Juniorrådet er en podkast for barn. Den skal hjelpe deg med å forstå og takle små og store problemer du møter på skolen, hjemme og på nett.

Siste episoder

 • Trailer episode 2: Borgervern

  Rotteøya
  Den kriminelle gjengen Chaos har kidnappet Wills datter Amy. Will tar til våpen, mens Colin og familien forskanser seg på en fengselsøy. Hele episoden kan du høre på ap.no/rotteøya.
 • Den kriminelle gjengen Chaos har kidnappet Wills datter Amy. Will tar til våpen, mens Colin og familien forskanser seg på en fengselsøy. Lyddramaet er ment for et voksent publikum. Denne episoden inneholder voldsskildringer.
 • Over hele Norge har regnbueflagg blitt stjålet, revet ned og tent på nå i juni. Det har lenge vært motstand mot flagget, men det er en grunn til at det kanskje provoserer litt ekstra i år. Men Aftenposten-journalist Jakob Semb Aasmundsen og lærerassistent på Trosterud skole, Katarina Myhren.
 • Etter 14 år er det over for The Kardashians på TV. I løpet av disse årene har de forandret motebildet og skjønnhetsidealet over store deler av verden. Hvordan? Og hva sier det om deg og meg? Med MinMote-journalist Elise Alexandra Gulbrandsen og Morgenbladet-skribent Ragnhild Brochmann.
 • I et USA i oppløsning etter pandemien venter de rikeste av de rike på å bli evakuert til en elitens Noahs ark – et hangarskip med alt som trengs for å overleve i fire år uten å være innom en havn. I gatene kriger massene for å overleve, mens borgervernet har overtatt politiets rolle. I denne nådeløse verdenen forsøker juristen Will å gjenopprette en liten flik av lov og orden, ved å jakte på og stille for retten den mannen som skadet familien og drepte datteren hans. Lyddramaet er ment for et voksent publikum. Denne episoden inneholder skildringer av vold og overgrep. Som Aftenposten-abonnent får du en ny episode av lyddramaet Rotteøya på tirsdager og torsdager i ukene fremover. Bare gå til Aftenposten-appen eller ap.no/rotteøya for å høre hele historien.