• Fortalt

  De beste historiene, hver uke. Fra Aftenpostens podkast-avdeling.

 • Vi må snakke om...

  I podkasten Vi må snakke om... dykker programleder Oda Weider-Krog og samlivsterapeut Frode Thuen ned i hverdagens utfordringer for par. Hvem skal ta oppvasken? Hvordan ha sex som småbarnsforeldre? Og hva skjer om partneren er utro? Aftenposten er ansvarlig for alt innhold som publiseres på våre flater. Kontakt: lyd@aftenposten.no

  PodMe
 • Folk

  Korte fortellinger fra menneskene rundt deg. Med deres egne ord. Kontakt: folk@aftenposten.no

 • Aftenpodden

  Få med deg ukens mest engasjerende saker innenfor politikk og samfunn, med Aftenpostens politiske journalist Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og Sarah Sørheim.

 • Forklart

  De største nyhetssakene forklart på 15 minutter. Kåret til årets aktualitetspodkast 2019. Kontakt: forklart@aftenposten.no

 • Aftenpodden USA

  Kommentator Christina Pletten og korrespondent Øystein Langberg diskuterer de mest interessante sakene fra USA.

 • Jeg var der

  Hva luktet det i Kyiv under opprøret på Maidan-plassen i 2014? Hvor mange år brukte a-ha på å gjøre Take on Me til verdens største hit? Og hvem var Norges eneste soldat i krigen mot Japan? Utenriksjournalist Kristoffer Rønneberg tar deg med til verdensbegivenhetene han husker aller best – fortalt av dem som var der. Hør alle episodene hos PodMe eller i Aftenposten-appen.

 • Har du trua?

  Iman er sikker i sin tro, men Ida er mer i tvil. I denne podkasten inviterer de gjester til å snakke om religion over temaer som slut-shaming, homofili og klesvalg.

 • Foreldrekoden - med Hedvig Montgomery

  Er du bekymret for utbruddene til sønnen din? Hvor mye dataspilling er egentlig greit? Hvordan håndterer du søskenkrangel? I Foreldrekoden gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery råd om barneoppdragelse for å gjøre din hverdag litt enklere. Programleder: journalist Bjørn Egil Halvorsen.

Siste episoder

 • Putins kreative historieskriving, Vestens sanksjonskrig og drømmen om et svekket Russland

  Aftenpodden USA
  Fungerer Vestens knallharde sanksjonsregime mot Russland? Og hvordan preges hverdagen til vanlige russere? Det er to av spørsmålene Øystein diskuterer med Aftenpostens Moskva-korrespondent Per Kristian Aale i denne ukens episode. De to er også innom Vladimir Putins kreative historieskriving, der blant annet vikingene får gjennomgå. Til slutt tar de for seg forholdet mellom Russland og USA og om Biden-administrasjonen vil lykkes i sitt nye mål: Et varig svekket Russland. OR-anbefaling: Per Kristian anbefaler boken "The Gates of Europe: A history of Ukraine" av Serhii Plokhy
 • Årets russekull lengter etter å feire slutten på 13 års skolegang. De følger tradisjonen med å bruke store summer på tidenes fest. Men for mange ender festen i konflikt og gjeld. Med VG-journalist Ivar Brandvol.
 • De banner deg i fleisen og gidder ikke rydde etter seg. Denne episoden handler om utskjelling og kommandering, finger´n i været og frekkheter. Hva skjedde med barnas folkeskikk? Hva kan du forvente og hvor mye skal du tåle?
 • Da Andreas Ribe-Nyhus gikk inn på glattcella etter å ha drept et annet menneske, var det helt uten erfaring som fange. I starten var alt nytt og litt spennende, og han trodde han ville slippe ut raskt. Så kom dommen på 14 år. Fengselsoppholdet tok en mørk vending. Men etter noen år skjedde det noe som endret livet hans. Laget av Kjetil Bjørgan
 • Erling Braut Haalands overgang til Manchester City er den største i norsk fotballhistorie. Hvordan ble gutten fra Bryne én av verdens beste spisser? Og er kjempeovergangen bare gull og grønne fotballbaner? Med sportskommentator Daniel Røed-Johansen.