• Shabanas verden

  I 25 år har hun vært på den offentlige scenen. Et liv fylt av humor, stunt og harde slag ble enda mer dramatisk da Shabana Rehman fikk kreftdiagnosen. Hør "Shabanas verden – Et liv i kamp" i Podme eller Aftenposten-appen.

 • Folk

  Korte fortellinger fra menneskene rundt deg. Med deres egne ord. Hør hele sesongen hos PodMe eller på aftenposten.no. Kontakt: folk@aftenposten.no

 • Noen å hate

  Ti år etter 22. juli tar Aftenposten deg med inn i en internettkultur som hyller Anders Behring Breivik og radikaliserte Philip Manshaus. En dokumentarserie fra Aftenposten, produsert i samarbeid med Svarttrost produksjoner. Kontakt: lyddokumentar@aftenposten.no

 • Fortalt

  De beste historiene, hver uke. Fra Aftenpostens podkast-avdeling.

 • Førti-ish

  Marte Spurkland og Kristine Hellesland utforsker og deler om det å være kvinne midt i livet. Hva er det som egentlig skjer med kroppen vår, og ser verden annerledes på oss? Førti-ish er en ærlig og kjærlig podkast om alt fra eksistensiell smerte til å faktisk kunne ha det godt med endringene.

 • Koht vil leve

  Christine Koht, komiker, programleder og spaltist i A-magasinet, fikk påvist en sjelden og svært alvorlig form for kreft før jul 2018. A-magasinet og journalist Joachim Førsund følger henne gjennom opp- og nedturer i behandlingen. De snakker om stort og smått, og om selve livet.

 • Aftenpodden

  Få med deg ukens mest engasjerende saker innenfor politikk og samfunn, med Aftenpostens politiske journalist Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og Sarah Sørheim.

 • Poprådet

  Reality-TV, moteskandaler, maskerte artister, TikTok-mat, Twitter-feider, filmfestivaler, og seriene alle sier du bare må se. Poprådet tar seg av de aller viktigste sakene hver uke med ett mål for øye: Finne ut hva feedene våre forteller om tiden vi lever i.

 • Aftenpodden USA

  Kommentator Christina Pletten og korrespondent Øystein Langberg diskuterer de mest interessante sakene fra USA.

 • Språktalk

  Helene Uri og Kristin Storrusten gir deg en letthørt, lærerik og morsom podkast om språk. Produsent: David Vekony

Siste episoder

 • Amerikanske Tyre Nichols ble banket opp av fem politimenn og døde tre dager senere på sykehus. Nå har politiet sluppet videobevis fra hendelsen, og det har satt i gang nok en debatt om politivold i USA. Men denne gangen er debatten annerledes. Med Aftenposten-journalist Kjetil Hanssen.
 • Dag Sørås er gjest i Poprådet, og spørsmålene er mange: Er reality-TV verdt å se på hvis det ikke står noe ekte på spill? Er det moralsk forsvarlig å spille av Lana del Rey sine låter på dobbel hastighet? Blir 2023 året vi slutter å la oss forføre av løgnere, låser mobilene våre inn i konvolutter og begynner å drikke gin rickey på byen? Og får Britney det bedre snart? I Poprådet er det lov til å både spørre og håpe. Med Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien, og special guest star Dag Sørås.
 • Øystein og Christina snakker om Ron DeSantis’ krig mot kanselleringskultur og alt som er “woke”. De spør seg også om dette er riktig vinnerformel dersom han vil bli president i 2024. Til slutt tar de for seg strategien Donald Trump planlegger å bruke for å rive ned DeSantis. OR-anbefalinger: Christina anbefaler filmen “Emily the Criminal” med skuespiller Aubrey Plaza. Den ligger på Netflix. Øystein anbefaler å sjekke ut Levain Bakery hvis man er i New York eller Washington D.C.
 • Mange roper høyt for å bevare fødeklinikken ABC, samtidig har helsesektoren i Norge fått streng beskjed om å kutte. Prioriteringene står i kø for fremtidens velferdsstat. Med førstegangsfødende Alara Haugen og journalist Anine Hallgren.
 • Onsdag 1. februar blir sannsynligvis nesten alt du skal ha på butikken mye dyrere. Prisene på mat har økt mer enn noe annet det siste året, og nå vil de stige enda et hakk. Er det virkelig nødvendig? Med E24s Hans M. Jorheim og kommentator Sindre Heyerdahl.