• Shabanas verden

  I 25 år har hun vært på den offentlige scenen. Et liv fylt av humor, stunt og harde slag ble enda mer dramatisk da Shabana Rehman fikk kreftdiagnosen. Hør "Shabanas verden – Et liv i kamp" i Podme eller Aftenposten-appen.

 • Folk

  Korte fortellinger fra menneskene rundt deg. Med deres egne ord. Hør hele sesongen hos PodMe eller på aftenposten.no. Kontakt: folk@aftenposten.no

 • Aftenpodden USA

  Kommentator Christina Pletten og korrespondent Øystein Langberg diskuterer de mest interessante sakene fra USA.

 • Førti-ish

  Marte Spurkland og Kristine Hellesland utforsker og deler om det å være kvinne midt i livet. Hva er det som egentlig skjer med kroppen vår, og ser verden annerledes på oss? Førti-ish er en ærlig og kjærlig podkast om alt fra eksistensiell smerte til å faktisk kunne ha det godt med endringene.

 • Putin og Maria

  Russiske Maria har opplevd tap, kaos og trusler fra mafiaen. Hun har gjort alt for å gi sønnene et godt liv. Men nå vil hun sende dem til fronten i Ukraina. Vi i Aftenposten har fulgt Marias familie i flere år. Kan historien deres gi svar på hvorfor så mange russere støtter krigen?

 • Språktalk

  Helene Uri og Kristin Storrusten gir deg en letthørt, lærerik og morsom podkast om språk. Produsent: David Vekony

 • Poprådet

  Reality-TV, moteskandaler, maskerte artister, TikTok-mat, Twitter-feider, filmfestivaler, og seriene alle sier du bare må se. Poprådet tar seg av de aller viktigste sakene hver uke med ett mål for øye: Finne ut hva feedene våre forteller om tiden vi lever i.

 • Noen å hate

  Ti år etter 22. juli tar Aftenposten deg med inn i en internettkultur som hyller Anders Behring Breivik og radikaliserte Philip Manshaus. En dokumentarserie fra Aftenposten, produsert i samarbeid med Svarttrost produksjoner. Kontakt: lyddokumentar@aftenposten.no

 • Aftenpodden

  Få med deg ukens mest engasjerende saker innenfor politikk og samfunn, med Aftenpostens politiske journalist Lars Glomnes, sjefredaktør Trine Eilertsen, politisk redaktør Kjetil Alstadheim og Sarah Sørheim.

 • Fortalt

  De beste historiene, hver uke. Fra Aftenpostens podkast-avdeling.

 • Aftenposten Historie

  Bli klokere på historien! Hør de beste fortellingene fra Aftenposten Historie. Første sesong handler om Norge og nordmenn i utlandet.

Siste episoder

 • De siste dagene og ukene har utviklingen av kunstig intelligens gått ekstremt raskt. For raskt, frykter 1300 teknologieksperter. Med teknologijournalist Per Kristian Bjørkeng.
 • Kampen om lakseskatten fortsetter, men nå har Regjeringen vist kortene sine. Men har Høyre spilt seg selv ut over sidelinjen? De har i hvert fall hatt et landsmøte der Erna Solberg viste at det er egne regler for partilederen. Så må vi innom årets morsomste rettssak, og Trine har latt seg imponere av en 17-åring i podkasten om J.K Rowling. Gå til ap.no eller podme.com for å bli abonnent, da kan du høre hver uke.
 • To norske søstre ble hentet hjem fra al-Roj-leiren i Syria natt til onsdag. De er siktet for terrordeltagelse, og nå starter arbeidet med å finne ut hva de har gjort og hvordan de har levd. For forholdene i de syriske leirene kan beskrives som en tikkende bombe av radikalisering. Med journalistene Afshin Ismaeli og Helene Skjeggestad.
 • Christina og Øystein tar for seg en sak som illustrerer det beste og verste med USA: Historien om mirakeljenta Caitlin. Hun kollapset etter et kiropraktorbesøk. Siden har hun forsøkt å kjempe seg tilbake til livet - med alle utfordringene det innebærer i det amerikanske helsevesenet. Familien endte i akutt pengenød og måtte ty til folkefinansiering på internett. Fenomenet har tatt helt av i USA de siste årene. For noen er hjelpen avgjørende, men denne typen pengeinnsamling har også store ulemper. Christina og Øystein diskuterer noen av dem i denne episoden.
 • Kritikerne kaller det masseovervåking av norske borgere og en fare for demokratiet. Men hva er det PST og de andre hemmelige tjenestene nå har fått lov til av Stortinget? Med journalist Tron Strand.