Ekstra podkast: Dette skjedde i nattens heftige debatt

– Det er en mørk side som skremmer meg, sier kommentator Christina Pletten etter nattens duell mellom Joe Biden og Donald Trump. Aftenpodden USA satt oppe og fulgte med, angrep for angrep.

  • Hør i Aftenpostens podkastspiller i toppen av artikkelen. Hvis du har Iphone, kan du også høre i «Lytt»-seksjonen i Aftenposten-appen.
  • Flere episoder ligger nederst i denne saken.

Korrespondent Øystein Langberg, kommentator Christina Pletten og Lars Glomnes drakk utallige kopper kaffe natt til onsdag, og satt klistret til skjermen da de to presidentkandidatene møttes til debatt for første gang.

Det ble to timer preget av avbrytelser og krangling – der personlighet kom tydeligere frem enn politikk,

I en spesialutgave av valgpodkasten Aftenpodden USA, får du en oppsummering av det viktigste – og rareste som skjedde.

– Det er en mørk side som skremmer meg, sier kommentator Christina Pletten om Donald Trumps uttalelser.

– Mye av det Trump sa i debatten tyder på at han kan komme til å lage en ubehagelig situasjon på valgdagen og i dagene og ukene etter. Han brukte mye tid og krefter på å signalisere det, sier Pletten.

Presidenten sa så mange usannheter at flere kommentatorer i USA nå vil avlyse de neste to debattene.

Nye episoder hver uke

Aftenpodden USA kommer vanligvis ut hver tirsdag ettermiddag. Fra denne uken må du være abonnent på Aftenposten for å kunne høre Aftenpoddens USA-podkast. Nå fjernes den fra Itunes, Spotify og andre plattformer, og den tilbys nå kun på Aftenpostens nye podkastplattform.

Den ukentlige podkasten Aftenpodden, som gir analyser og nyheter fra norsk politikk og debatt hver torsdag, vil fremdeles ligge åpent for alle brukere på alle podkastplattformer.

Her er tidligere episoder: