Er det viktig at du og partneren har like interesser? Hør Frode Thuens råd om utfordringer på fritiden.

Fritid og ferier gir rom for å fylle på «kjærlighetskontoen». Egeninteresser må ikke komme i veien for denne muligheten, sier Frode Thuen.

Når hverdagen settes på pause, blir det rom for å skape opplevelser og minner med partneren sin.

Hva vi som voksne liker å gjøre på fritiden, har ofte rot i oppveksten. Det er en del av identiteten vår, sier samlivsekspert Frode Thuen.

Utfordringene kommer når man ikke liker å gjøre det samme.

Hvis man virkelig er glad i partneren sin og vil satse på forholdet, må man være villig til å justere seg og komme den andre i møte. Det mener samlivsekspert Frode Thuen.

Om det er håp for forholdet, kan du høre i «Vi må snakke om ... ulike forventninger til fritid og ferie». Der får du også høre fra paret som mener å ha funnet nøkkelen til å håndtere ulike behov og forventninger.

Hør på ap.no eller hos Podme

Nye episoder kommer eksklusivt på Podme og for Aftenpostens abonnenter på ap.no/snakke hver onsdag.

  • Nå får alle Aftenpostens abonnenter gratis tilgang til Podme – Schibsted sin helt nye podkastspiller. I Podme kan man lytte til innhold fra Aftenposten, samt populære podkaster som Papaya, Tusvik & Tønne og Storefri. Klikk her for å lese mer.

Den første episoden av «Vi må snakke om ...» handlet om sex og småbarnsliv. Videre finner du episoder som handler om utfordringer i husarbeidet, om å bli tatt for gitt, utroskap, jobben som spiser av forholdet, og behovet for egentid.

Du kan også høre dem her: