Podkast

Eksklusiv podkast for abonnenter: «Skattesaken kan bli vond for Donald Trump»

Rapportene om at Donald Trump nesten ikke har betalt inntektsskatt har allerede dukket opp i reklamer mot ham. De kan treffe, tror korrespondent Øystein Langberg i ukens Aftenpodden USA.

 • Lars Molteberg Glomnes
 • Hør i Aftenpostens podkastspiller i toppen av artikkelen. Hvis du har Iphone, kan du også høre i «Lytt»-seksjonen i Aftenposten-appen.
 • Episodene ligger også samlet på www.aftenpodden.no

Programleder Lars Glomnes snakker med USA-korrespondent Øystein Langberg og kommentator Christina Pletten i ukens USA-podkast.

De diskuterer hvor bevisst Donald Trump er når han uttaler seg utydelig om brennbare temaer: Hva mener han egentlig, når han sår tvil om en fredelig maktovertagelse?

Om hans nye forslag til høyesterettsdommer, og ikke minst den store skatteavsløringen som ryster Trump-administrasjonen.

Nye episoder hver uke

Fra denne uken må du være abonnent på Aftenposten for å kunne høre Aftenpoddens USA-podkast. Nå fjernes den fra Itunes og Spotify og tilbys kun på Aftenpostens nye podkastplattform.

Podkasten kommer ut hver tirsdag og har i dag mellom 30 000 og 40 000 lyttere i uken.

– Dette er et forsøk som vi tror abonnentene vil sette pris på. Internasjonalt satser flere nå på eget innhold, og i tråd med Aftenpostens forretningsmodell er det naturlig at noe stoff går bare til abonnentene, sier Karoline Fossland. Hun er avdelingsleder for lyd i Aftenposten.

Den ukentlige podkasten Aftenpodden, som gir analyser og nyheter fra norsk politikk og debatt hver torsdag, vil fremdeles ligge åpent for alle brukere på alle podkastplattformer.

Relevante artikler

 1. VERDEN

  – Nå ser dette veldig, veldig vanskelig ut for Trump

 2. PODKAST

  Aftenpodden oppsummerer: «Det var kanskje den verste debatten jeg har sett»

 3. VERDEN

  Aftenpodden USA: Slik kan Trump komme tilbake

 4. VERDEN

  Aftenpodden USA: Trumps strategi kan slå tilbake på ham. «Det oser av privilegier».

 5. VERDEN

  Her gikk Trump-kampanjen glipp av nok en sjanse

 6. VERDEN

  Aftenpodden USA: – Trump har en exitstrategi