– Må jeg slette Tiktok nå?

Selv de mest popkulturelt orienterte av oss kan begynne å lure.

Torbjørn Røe Isaksen er gjest i ukens episode av podkasten Poprådet, med Aftenpostens faste popkultur-eksperter Therese Sollien og Sanne Hansson Lier.

Nå som det har stormet rundt justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehls Tiktok-bruk, er det lett å føle på litt ekstra Tiktok-skam. Bør vi alle slette appen nå, først som sist?

Tidligere statsråd Torbjørn Røe Isaksen jobber nå som samfunnsredaktør i E24 og er fast gjest i Poprådet. Han mener at de fleste av oss kan bruke Tiktok med god samvittighet. Eller?

Hør mer i ukens episode av Poprådet:

Ukentlige episoder

Forrige uke var komiker Dag Sørås gjest i Poprådet. Han hadde merket seg at det er blitt vanlig blant mange yngre å spille av musikk, film og TV med økt hastighet.

– De hører på Lana del Rey i to ganger hastighet, fordi da blir de glade og ikke deprimerte. Men du skal jo ikke bli glad av å høre på Lana del Rey!

Episoden kan høres i både normal og økt hastighet her:

Bli klok på og av popkultur

Poprådet tar seg av de viktigste sakene med ett mål for øye: Finne ut hva feedene våre forteller om tiden vi lever i. Hver uke får Aftenpostens popkultur-eksperter Sanne Hansson Lier og Therese Sollien besøk av en gjesteekspert.

Du hører Poprådet hver tirsdag i Aftenposten-appen eller hos PodMe.

Flere tidligere episoder: