Matkurs på den franske landsbygda
En Michelin-kokk. Blader fra lindetrær. Brennesler og koriander. Vi har prøvd matkurs i Frankrike.
Jordbruksland mellom elver og daler. Mirandol-Bourgnounac ligger i det som før var regionen Midi-Pyrénées. I 2016 ble denne og Languedoc-Russelion slått sammen i den nyopprettede regionen Occitaine.
Ville vekster på menyen denne dagen: Korsknapp (Glechoma hederacea), pimpernell (Sanguisorba minor), brennesle (Urtica dioca), engryllik (Achillea nobilis) parklind (Tilia x europaea), bokhvete (Fagoppyrum esculentum) og hylleblomst (Sambucus negra).
Det var bare å stenge. La kattene sove i sofaen og gresset gro. I mars 2020 ble dørene til restaurantene og overnattingsstedene i Frankrike låst. Koronarestriksjonene var omfattende.
Etter klokken seks på kvelden var det portforbud. Det var bare lov å gå én kilometer fra huset.
Les hele saken med abonnement