Slik pakker du kofferten effektivt

Og et par andre reisetriks du bør kunne.

UNNGÅ SKITT I KOFFERTEN: Pakk skoene dine i en dusjhette.

Å pakke kofferten er en kunst.

Under får du noen fine pakketriks til reisen:

SLIPP LUKT: Teposer fjerner vond lukt fra skoene.

1. Sko er alltid kjedelig å pakke. De tar mye plass, kan være skitne og i verste fall lukte vondt. Legg skoene i en dusjhette, så unngår du at de søler til resten av kofferten.

2. Og hvordan å unngå vond lukt i skoene? Putt en tepose oppi hver sko.

3. Hvordan pakke dressjakken mest effektivt?

Moods of Norway-gutta har et genialt pakketriks som går ut på å brette dressjakken bak frem. Løft den ene jakkeermen, og plasser den inni den andre ermen — da unngår du krøll.

Se video under:

4. Om bord på flyet vil du veldig gjerne se noen morsomme videoer eller film på smarttelefonen. Men det er litt slitsomt å holde på den.

PAKK INN I PLASTIKKPOSE: Du kan lene deg tilbake og slappe av i flysete, togsetet eller i bilen ved å henge opp mobilen på denne måten.

Løsning? Legg telefonen i en liten plastpose, og lag et hull til hodetelefonene dine. Heng posen fast i brettet på stolryggen, og vips så har du skjerm og kan lene deg tilbake mens du ser på.

5. Unngå søl i kofferten eller i toalettmappen. Tre plast over tuten på sjampoflasken før du skrur den igjen, så unngår du det neste gang.

Har du et pakke— eller reisetips du vil dele med oss? Send gjerne en e-post til reiseredaksjonen!

afp000825972.jpg

6. Ta med en tom vannflaske på flyplassen, og fyll den opp når du er fordi sikkerhetskontrollen. På de fleste norske flyplasser, Oslo Lufthavn inkludert, er det satt opp egne vannstasjoner i avgangshallene. Penger spart! Får flere lure pakketips her:

Backpackertriksene alle har bruk for

Kan du dette jakketrikset?

Klarer hun å få alt dette i den lille trillekofferten?

Kilder: Lifehacks.com, Daily Mail, Dave Hax/YouTube, Huffington Post, Buzzfeedog venner og kolleger.