Fotball

Tommelen opp for Beckhams lag

Styret i Major League Soccer godkjente lørdag planene om arena for David Beckhams lag i Miami og gikk inn for en framtidig utvidelse til 28 lag i MLS.

svp://18366?view=ap
  • Se video av presentasjonen av arenaplanene i Miami

Dagen før ligaens 20. finale, som i år går mellom Columbus Crew og Portland Timbers, gikk eierne inn for Beckhams plan om å kjøpe land nordvest for sentrum i Miami og bygge en arena der for det som vil bli ligaens 24. lag.

Fra før er det klart at nye lag i Atlanta, Minnesota og Los Angeles vil slutte seg til ligaen i løpet av de tre neste lagene. Det er uklart når Beckhams lag vil være klart til å delta.

David Beckham benyttet i februar i fjor opsjonen på å bli eier av en ny MLS-klubb i Miami.

— Vi støtter Miami Beckham Uniteds planer om å legge sin stadion til Overtown-distriktet i Miami, sa MLS-sjef Don Garber.MLS omfattet i år 20 lag. I tillegg til de fire lagene som står på vent, gikk eierne inn for en framtidig utvidelse med ytterligere fire lag.

— Det er ingen mangel på vilje til å slutte seg til ligaen, og vi mener at det er grunnlag for ytterligere vekst, sa Garber.

Eierne vedtok også to ukers pause i MLS under Copa America Centenario i første halvdel av juni neste år. Det ble også bestemt at alle kamper i siste runde av grunnserien skal spilles samtidig. (©NTB)

Les også

  1. Oppløftende USA-nyheter for David Beckham

  2. Beckham åpner for comeback

  3. Her er Beckhams nye stadion-idé

  4. Beckhams Miami-drøm tre år unna

  5. - Beckham gjør alvor av planen om å bli klubbeier

  6. Beckham kan få sin egen fotballklubb

svp://18366?view=ap