Fotball

Sluttspurten kom for sent da Klepp tapte

Klepp satte inn sluttspurten mot Kolbotn, men klarte ikke forhindre deres andre tap på hjemmebane denne sesongen

Klepp klarte ikke å hente opp Kolbotns 3-1-ledelse. Foto: Charlotte Mæland

  • Charlotte Mæland

Klepp er vanligvis tette bak på hjemmebane, og har vært solide på hjemmebane. Men da Kolbotn kom på besøk måtte Justine Bernier hente ballen ut av mål tre ganger.

— Det er litt rotete i dag, synes jeg, og jeg føler ikke alle er helt på og spiller det mønsteret vi skal spille. ogVi springer tre ganger i offside, og jeg bommer på åpent mål, og da blir det ikke bedre, forteller Lena Soleng Hansen.

Kolbotn ledet 2-1 til pause, og Klepp hang godt med gjennom store deler av kampen. Da Kolbotn gikk opp til 3-1 la trener Jon Pall Palmason om til tre bak, og flyttet Soleng Hansen på topp for å prøve å snu kampen. I det 83. minutt kom 2-3-scoringen, men utligningsmålet uteble.

— Vi ligger under, vil ha utligningen og har ingenting å tape på å legge om. Vi har snudd kamper før mot Røa og Arna-Bjørnar, så vi visste vi kunne gjøre det nå og, for det er litt av styrken vår. Men i dag hadde vi ikke marginene med oss, og det gikk rett og slett ikke.

Klepp har byttet mye i forsvarsfireren denne sesongen, uten at det har sett ut til å være et problem for laget. Soleng Hansen irriterer seg derfor over tre innslupne mål.

— Vi klarer vanligvis å holde tett hjemme, men i dag føler jeg vi slipper inn for enkle mål. Men nå skal vi jobbe videre for å bli enda bedre.

Kampfakta:

Klepp - Kolbotn 2-3 Pause: 1-2 Mål: 0-1 Maja Maria Nordahl (23.), 1-1 Gry Tofte Ims (30.), 1-2 Michelle Søderstrøm (40.), 1-3 Synne Sofie Jensen (78.), Therese Sessy Åsland (83.)Dommer: Tone Lise Berghøi, Hauerseter Gult kort: Silje Thorsen, Klepp

Klepp (4-5-1): Justine Bernier - Astrid Grøttå Ree, Lena Soleng Hansen (Emilie Lomeland, 87.), Linn Merethe Thune, Anette Tengesdal - Marie Bakke, Karoline Surdal, Gry Tofte Ims, Silje Thorsen, Therese Sessy Åsland - Line Krogedal Smørsgård

Les mer om

  1. Klepp IL
  2. Kolbotn IL
  3. Toppserien