Fotball

Billettkaos på Brann Stadion

<br></br><br></br><p>Det hoper seg opp kø utenfor Brann Stadion. Sportsklubben klarer ikke å skrive ut solgte billetter.</p>

FotballTippeligaen Eliteserien05.08.07Ullevaal stadionVålerenga VIF - Brann SKBSupportereFoto - Kasper Wikestad Kasper Wikestad / Digitalsport

 • Øystein Vik

Klokken 20:00 sto publikum fortsatt utenfor Stadion-portene. Grunnen er at Brann har trøbbel med billettsystemet.

— Jeg har stått her i to og en halv time nå. Brann klarer ikke å skrive billettene ut. Vi får ingen forklaring, de sier bare at det jobbes med saken, sa Ole Irgens klokken da han tipset bt.no om problemet klokken halv seks.

Irgens er en av dem som har kjøpt og betalt billetter på internett før søndagens kamp mot Lillestrøm. Sammen med 40-50 andre sto han utenfor Brann Stadion klokken 17:30 søndag og ventet på å få skrevet ut sine billetter. Klokken 20:00 var situasjonen fortsatt den samme.

Det eneste stedet billetter kan hentes ut på kampdag er på Brann Stadion, ettersom Brannbutikken på Galleriet er stengt. Avtalen med andre utsalgssteder som Narvesen og 7-Eleven er sagt opp.

- Det er bare ett sted vi kan hente ut Brann-billetter, og her får vi ingenting, sier Irgens.

Går glipp av middagen

Billettluken på Brann Stadion åpner fem timer før kampstart, altså klokken 15 på søndag ettersom kampen mot Lillestrøm starter klokken 20. Irgens møtte opp klokken 15 for å hente billettene.

— Jeg skulle hente billettene, gå hjem og spise middag med guttungen, ta på meg Brann-skjerfet og gå på Stadion igjen. Nå vet jeg ikke hva som skjer. Jeg frykter nå at vi har betalt for en billett vi ikke får ut.

- Jeg er svært misfornøyd, dette er bare tull. De burde ha et backupsystem når billettsystemet ikke fungerer slik som nå, mener Irgens.

Brann: - Alle kommer inn

Et slikt backupsystem mener billettansvarlig i Brann, Anders Tøsse, å ha. Da BT ringte ham klokken 18 forsikret han om at alle som har kjøpt billett kommer inn.

- Vi har problemer med nettet, og kommer ikke inn på billettsystemet. Det betyr at vi ikke får skrevet ut billetter. Men alle de som har kjøpt billett skal komme inn. Vi gjør nå alt vi kan for å hjelpe, forsikrer Tøsse.

— Vi får ikke printet ut billetter til dem, men de kan bruke bekreftelsen de skriver ut fra nettet på sin egen PC. Det har vi nettopp informert om, sier Tøsse.

PS! Det er fortsatt ledige billetter til Brann-Lillestrøm.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Nettløsning fremfor Narvesen

 2. FOTBALL

  Nå starter salget

 3. FOTBALL

  – Fem norske eliteserieklubber rammet av hackerangrep

 4. FOTBALL

  Nå får Molde-supporterne sesongkortet på mobilen

 5. FOTBALL

  Brann har alt tapt en knapp million kroner

 6. FOTBALL

  Enorm pågang før kvalikdramaet: - Billettsystemet vårt kollapset