Fotball

Ordføreren i Liverpool vil la Klopps menn spille hjemme

Liverpools ordfører Joe Anderson har ikke lenger innvendinger mot å la Premier League-leder Liverpool spille sine gjenværende hjemmekamper på Anfield.

Ordføreren i Liverpool har ikke lenger innvendinger mot at Jürgen Klopp og hans Liverpool-lag får spille i egen by når Premier League-tittelen skal bringes i havn.
  • NTB-DPA

Det sier han til The Athletic søndag. Anderson sier at han også er innstilt på at byoppgjøret mellom Everton og Liverpool 21. juni kan spilles på Goodison Park.

Anderson var opprinnelig svært kritisk mot Premier Leagues planer om å starte opp sesongen igjen, og sterk motstander av å la Liverpool spille på egen arena når klubbens første Premier League-tittel skal sikres. Han fryktet stor tilstrømning av tilhengere utenfor.

Les også

  1. Ordføreren i Liverpool: – Å restarte Premier League kan ende i en farse

  2. Hevder Klopp var rasende over at Champions League-kamp ble spilt for fulle tribuner

Nå sier han at han etter samtaler med de ansvarlige i begge byens klubber er beroliget.

Ordfører Joe Andersen er nå positiv til å spille Premier League-fotball i Liverpool under pandemien.

– Vi er i en bedre situasjon enn vi var for fire uker siden. Vi har greid å formidle hvorfor det er så viktig at folk ikke samles utenfor eller i nærheten av arenaene, sier han til The Athletic.

– Derfor har jeg ingen innvendinger mot at kampene spilles på våre klubbers hjemmebaner, både derbyet på Goodison og Liverpools kamper på Anfield.

Byrådet i Liverpool skal mandag ta den endelige avgjørelsen om hvor Merseyside-derbyet skal spilles.