Illsint Viking-keeper etter kampen: – Han er oppe i fjeset på alle, og da blir det litt tumulter

Odds Olivier Occean havnet i klammeri både med Iven Austbø og Viking-assisten Ian Burchnall.

Iven Austbø var forbannet etter kampen.

ODD-VIKING 2-2

Viking utlignet på overtid mot Odd og reddet med seg ett poeng. Men etter kampen var den store snakkisen klammeriet mellom Odd— og Viking-spillerne.

På overtid oppstod en situasjon hvor Viking skulle sende ballen til Odd-keeperen etter en dropp. Bortelaget sendte ballen ut til innkast, og dommeren blåste av kampen. Det ble amper stemning, og Austbø og Odd-trener Dag Eilev Fagermo havnet i tottene på hverandre. Det samme gjorde Ian Burchnall og Odds Olivier Occean.

Vikings Kristoffer Haugen drar i trøyen til Olivier Occean.

TV-reprisene viste at Occean klappet til Viking-keeper Iven Austbø.– Occean klager på at vi sparker bort ballen, mens jeg mener det skulle ha vært frispark til oss i forkant. Det var ikke noe mer enn det, forteller Burchnall til Aftenbladet.

— Forsvaret til Viking spiller ikke fotball. Ballen er ikke i nærheten av oss, og de slår meg. Jeg er menneske, og jeg må reagere. Han (Austbø) provoserte meg, forklarte Occean, som fikk støtte av lagkamerat Rafik Zekhnini.

– Det er flere av spillerne som mister hodet, men jeg mener det er Viking-spillerne som provoserte gjennom hele kampen. Det er stygge etterslengere, stygge ord, og sånt blir man irritert av, sier Odd-vingen.

Austbø mente Occean godt kunne fått rødt kort etter episoden.

– Han er oppe i fjeset på alle, og da blir det litt tumulter.

LES OGSÅ:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk