Fotball

Linnes: - Kom litt ut av ingenting

Martin Linnes ble overrasket da han ble tatt ut til landslaget.

OVERRASKET: Martin Linnes (i midten) kan juble for landslagsplass.
  • Thomas Rud

Molde/Oslo (RBnett): Martin Linnes var blant de tre MFK-spillerne som fikk plass i Per-Mathias Høgmos første landslagstropp som skal møte Slovenia og Island til VM-kvalik i oktober.

— Det var fantastisk gøy og litt overraskende. Det kom litt ut av ingenting, sier Linnes.

Sammen med keeper Ørjan Nyland og midtstopper Vegard Forren står han for MFK-representasjonen i troppen. Også Heerenveen-proff Magnus Wolff Eikrem ble funnet god nok til å komme med i troppen.

— Jeg føler det har løsnet litt etter sommeren, og jeg har gjort noen gode prestasjoner. Veien til landslaget var vel ikke så lang som jeg trodde, sier Linnes.

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo uttalte seg i rosende ordelag om Linnes som debuterer i en A-landslagstropp sammen med Strømsgodsets Ola Kamara og Djurgårdens keeper Kenneth Høie.

— Linnes er fortsatt fersk, men har en spennende framtid foran seg. Det Kamara har prestert i Strømsgodset, er spennende, og jeg har lyst til å se ham på samling, sa Høgmo.

Her er hele troppen som møter Slovenia og Island: Keepere: Kenneth Høie (debutant), Rune Almenning Jarsten, Ørjan Nyland, Utespillere: Mohammed Abdellaoue, Fredrik Semb Berge, Valon Berisha, Johan Lædre Bjørdal, Daniel Braaten, Magnus Wolff Eikrem, Omar Elabdellaoui, Tarik Elyounoussi, Vegard Forren, Brede Hangeland, Tom Høgli, Stefan Johansen, Joshua King, Ola Kamara (debutant), Martin Linnes (debutant), Håvard Nordtveit, Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey.

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Molde FK