Fotball

Tidligere Brann-keeper klar for Jerv

Øystein Øvretveit har signert en toårskontrakt med Grimstad-klubben.

Øystein Øvretveit er klar for Jerv. Her i aksjon for Nest-Sotra.
  • Håvard Karlsen

Jerv skuffet stort forrige sesong, og endte på en 13. plass i 1. divisjon.

Laget håper å slå tilbake i 2018, og Arne Sandstø har allerede forsterket med spissen Aram Khalili, som returnerer til Sørlandet etter flere sesonger i Bryne.

Nå er også en ny keeper på plass. Jerv er enig med Øystein Øvretveit om en toårskontrakt. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

– Vi trenger gode utfordrere i alle posisjoner og er veldig fornøyd med å ha kommet til enighet med Øystein og ikke minst Sandefjord Fotball om denne overgangen, sier daglig leder Rune Jakobsen.

Les også

Intern maktkamp, hemmelige møter og tunge avskjeder: Historien bak Start-året 2017

– Veldig motivert

Øystein Øvretveit er 23 år gammel, og har tidligere spilt for Brann, Vard-Haugesund og Nest-Sotra. Keeperen har også aldersbestemte landskamper for Norge.

De eneste minuttene han fikk i Eliteserien for Sandefjord kom da førstekeeper Ingvar Jónsson (tidligere Start-keeper) måtte ut med skade i siste serierunde mot Lillestrøm.

Jerv har fra før Øyvind Knutsen i keeperteamet, etter at Stian Christensen ikke fikk ny kontrakt.

– Jeg ser fram til å bli en del av Jerv-laget og er veldig motivert for oppgaven. Jeg vet hvilket toppnivå Jerv har, og er klar for å være med å bidra for klubben, sier Øvretveit til Jervs hjemmeside.

Les også

Sandnes Ulf henter ny spiller og svekker konkurrent

Fra Arendal til Mjøndalen

Det har skjedd flere ting på spillermarkedet lokalt i jula. Tidligere Start-back Jens Skogmo er enig med Arendal Fotball om en avtale.

Klubben fra Arendal har også sikret seg Arne Einarsen, som har en fortid i Sandnes Ulf.

Samtidig har 2. divisjonsslaget solgt Ylldren Ibrahimaj til 1. divisjonsklubben Mjøndalen.

– Ylldren er den spilleren som står med flest obligatoriske A-kamper for Arendal gjennom historien, så det er ikke med lett hjerte vi slipper ham. Men når vi får en grei overgangssum, samtidig som spilleren selv ønsker å benytte muligheten til å fortsette spill i OBOS-ligaen, så er det en overgang som alle parter er fornøyde med, sier sportslig leder i Arendal, Geir Fone.

Erixon Danso, som var i Jerv forrige sesong, skal spille for Sandnes Ulf i 2018.

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Fotballpakka
  3. FK Jerv
  4. Arendal Fotball
  5. Fotball 2. div
  6. OBOS-ligaen