Fotball

Chelsea-stjerne reddet poeng for Italia i Balotellis comeback

Mario Balotelli var tilbake for Italia fredag.

Jorginho setter inn 1–1 og sikrer ett poeng for Italia

ITALIA - POLEN 1–1

Jorginho scoret fra straffemerket da Italia reddet 1-1 mot Polen i nasjonsligaen fredag. Mario Balotelli fikk sin første tellende kamp siden VM i 2014.

Jorginho har blomstret under Maurizio Sarri i Chelsea denne sesongen, og var sikker da han fikk sjansen fra elleve meter etter 78 minutter.

Midtbanespilleren reddet 1-1 og ett poeng for Italia i første kamp i nyvinningen Nations League.

Det var innbytter Federico Chiesa som skaffet straffesparket da han satte på turboen og ble tatt av Jakub Blaszczykowski. Chiesa satte fart på Italia og skapte farligheter i avslutningen.

Før straffescoringen var det et tannløst Italia som spilte mot Polen. Mario Balotelli fikk tillit fra start i comebacket under Italias nye trener Roberto Mancini, men klarte ikke markere seg nevneverdig før han ble byttet ut etter 62 minutter.

Les også

Vet du fortsatt ikke hva nye Nations League er? Her får du svarene.

Mario Balotelli var tilbake for Italia fredag.

Det var Polen som tok ledelsen fem minutter før pause. Robert Lewandowski tok med seg ballen på venstresiden av 16-meteren og fikk god til å sikte. Det førte til et perfekt innlegg til Piotr Zielinski. Napoli-spilleren var i fullt firsprang på bakre stolpe og bredsidet ballen i mål på direkten.

Neste kamp for Italia er mot Portugal mandag.

I Sveriges gruppe i nasjonsligaen fortsatte Denis Tsjerysjev og Artjom Dziuba i samme spor som under VM på hjemmebane. Duoen scoret målene da Russland vant 2-1 mot Tyrkia. Serdar Aziz sto for Tyrkias mål.

(©NTB)

Les mer om

  1. Italias herrelandslag fotball
  2. Polens herrelandslag fotball