Fotball

Brann-flopp kan bli den første i Premier League-historien som blir straffet for filming

Everton-spissen Oumar Niasse er tiltalt for å ha filmet til seg et straffespark i lørdagens 2-2-kamp mot Crystal Palace.

Oumar Niasse kan bli straffet for å ha filmet til seg et straffespark i helgens kamp mot Crystal Palace. Steven Paston / PA / AP / NTB scanpix

Dersom han blir funnet skyldig i å ha filmet, blir den tidligere Brann-spilleren den første spilleren i Premier League som straffes for en situasjon som allerede er vurdert av dommeren.

Kampleder Anthony Taylor vurderte at den tidligere Brann-spilleren Niasse ble felt av Scott Dann, til høylytte protester fra sistnevnte. Nå kan det se ut til at Englands fotballforbund (FA) gir Dann rett.

– Evertons Oumar Niasse er tiltalt for å ha lykkes i å forlede en dommer etter kampen mot Crystal Palace 18. november, skriver FA.

Les også

Her får du komplett oversikt: Slik har det gått med Branns utenlandsproffer

Les også

Zlatan hadde vunnet Guldbollen ti år på rad. I år stakk denne spilleren av med den gjeve prisen.

Niasse må svare på tiltalen innen klokken 19 tirsdag kveld. Fra før har han bedyret sin uskyld overfor avisen Liverpool Echo og hevdet at han ville bli sjokkert over å bli tiltalt av FA.

Det er nytt for sesongen at spillere i Premier League kan bli utestengt for filming etter å ha sluppet unna med det i selve kampen.

Leighton Baines gjorde 1-1 på straffesparket Niasse ble tildelt. Senere i kampen utlignet Niasse selv til 2-2, som ble sluttresultatet.

(NTB)

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Premier League

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  TV-bilder ga karantene for filming: – Det kan fjerne 90 prosent av jukset

 2. FOTBALL

  Kun en kjemperedning hindret Sørloth-scoring i Premier League-debuten

 3. FOTBALL

  Rooney benket da Burnley rystet Everton

 4. FOTBALL

  Kruttsterk borteseier: Oppturen fortsetter for Roy Hodgson

 5. FOTBALL

  Først brente Rooney straffe. Så senket han Swansea.

 6. FOTBALL

  Everton vant etter dramatiske sluttminutter