Fotball

Rösler favoritt til å bli ny Wolverhampton-trener

Kan ta over nedrykksklubben.

WOLVES-AKTUELL: Uwe Rösler. Foto: Digitalsport - arkiv

Uwe Rösler er en av favorittene til å overta som trener for engelske Wolverhampton, melder BBC.

Brentford-treneren, som har trent både Lillestrøm, Viking og Molde i Norge, kan dermed etterfølge Ståle Solbaken, som fikk sparken fra klubben ved nyttår.

Den andre favoritten er Kenny Jackett, og BBC skriver at 51 år gamle Jackett kanskje er den største favoritten av de to. Det er snakk om å overta jobben til Dean Saunders i klubben som rykket ned fra eliteserien etter årets sesong.

Det blir også slått fast at Crewe-sjef Steve Davis, som en periode var med i tetsjiktet om å få jobben i Wolverhampton, nå er helt ute av bildet.

BBC skriver at Rösler, tidligere angriper i Manchester City, og med en trenerbakgrunn i, blant annet, flere norske klubber, kan gi Jackett konkurranse om jobben i Wolves, selv om det vil være overraskende om tyskeren skulle få jobben.

BBC hevder også at den tidligere engelske landslagssjefen Steve McClaren har vist interesse for jobben i Wolverhampton, men det hevdes at 52-åringen ikke klarte å få til noe intervju med klubbledelsen. Hans interesse skal derfor ikke være like sterk lenger.

Wolverhampton rykket ned til nivå tre i England denne sesongen.

(©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Wolverhampton Wanderers FC