Fotball

Tromsø nærmer seg Høgli-avtale

Tom Høgli (32) tror detaljene for hans neste TIL-kontrakt snart er i mål.

TILBAKE: Tom Høgli spiller for TIL igjen fra sommeren av. Her på vei i møte med Bård Flovik like før jul.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

FCK-spilleren var like før jul i møte med TIL-trener Bård Flovik og sportssjef Svein-Morten Johansen om hans planlagte retur til Tromsø fra sommeren av.

– Min agent (Bjarne Goldbæk) snakker med klubben. Det har vel vært litt ferieavvikling nå, men jeg regner med at brikkene faller på plass om ikke altfor lenge, over nyåret, sier Tom Høgli til iTromsø.

Det har vært skissert en avtale så langt som ut 2020, men det er ingen håp om at Høgli kommer før til sommeren.

– Det blir når sesongen der nede er over.

Les også

  1. Høgli skal i møte med TIL før jul

  2. Høgli blir blant de best betalte på Alfheim i TIL-returen

Englands-tur

32-åringen ble forespurt om å delta på kjendislaget under «The Ribbz»-turneringen i Skarphallen fredag, men reiser da til England.

– Det blir en familietur til Manchester der vi skal se United-kampen lørdag og City-kampen mandag, så det gleder jeg meg til, og derfor kunne jeg dessverre ikke bli med på turneringen.

Tror på EL-eventyr

Etter det venter halvannen uke i Tromsø før han reiser hjem til København 11. januar, trolig med en TIL-kontrakt fra sommeren av med seg i bagasjen.

– Jeg har lyst til å fullføre sesongen der nede. Det er mye spennende som jeg vil være med på å avslutte. Er vi heldige med trekningen kan vi gå langt i Europa League. Nå møter vi Ludogorets som er et veldig bra lag. Samtidig er de ikke Bayer München, så jeg mener vi har gode muligheter både i Europa og i hjemlig serie. Det vil jeg være med på, sier Høgli.

Les mer om

  1. Tromsø
  2. Tom Høgli