Fotball

Mourinho: – Vi trenger Pogba og vil sikkert savne ham

Manchester United må greie seg uten Paul Pogba en lang stund.

José Mourinho føler seg trygg på at Manchester United har spillere som kan erstatte Paul Pogba mens midtbanestjernen er ute med skade. Foto: Frank Augstein, AP / NTB scanpix

Pogba pådro seg en hamstringskade i mesterligaseieren mot Basel tirsdag og er ventelig ute av spill i mellom en måned og seks uker. Mourinho avslo likevel å sette en tidsramme på Pogbas skade.

– Alt jeg vet er at det er en muskelskade og at han er uaktuell mot Everton i helgen. Det er den eneste kampen jeg er opptatt av nå, sa Mourinho på sin pressekonferanse fredag.

– Jeg vet ikke om det er den gamle skaden som er forverret, bare at det er en hamstring. Han blir nok borte noen kamper.

Crystal Palace-sparkingen vekker oppsikt, men har du hørt om manageren som fikk fyken etter ti minutter? Les mer her:

Les også

Historien om 8 managere som fikk sparken brennkvikt

Erstattere i kø

Pogba var ute flere uker med hamstringskade forrige sesong.

– Vi har flere spillere som venter på en sjanse til å bidra, for vi har startet sesongen veldig bra og hatt bare en kamp i uka, så jeg har ikke hatt behov for å endre eller rotere, sa Mourinho.

– Vi trenger Pogba og vil sikkert savne ham, men spillere som Herrera, Fellaini og Carrick har bare ventet på å slippe til, og de er klare til å bidra.

Varm velkomst?

Søndag vender Wayne Rooney tilbake til Old Trafford for første gang siden overgangen til Everton. Mourinho beskriver Rooney som en "legende", men ber publikum om ikke å få ham til å føle seg altfor velkommen.

– Noen ganger deles ordet legende ut for lett her i landet, men ikke i dette tilfellet. Rooney er en legende i denne klubben, en av de viktigste spillerne i Manchester Uniteds historie, sa portugiseren.

– Stadion kommer til å gi ham respekten han fortjener før og etter kampen, men ikke mens den pågår.

Hør Tom Nordlie fortelle om da han måtte «flykte» fra 200 medlemmer fra Klanen på trening på Valle: