Avis: Sinte fans krever Solskjær sparket

Cardiff-fansens skuffelse over 2-4-tapet mot opprykksrival Norwich har fått dem til å rope på walisiske Tony Pulis.

Tusenvis av skuffede supportere har ifølge Wales Online fylt sosiale medier og lokale radiokanaler med en klar oppfordring til Vincent Tan om å bytte ut Ole Gunnar Solskjær med Tony Pulis.

Den tidligere Crystal Palace-manageren, som ble kåret til årets manager i Premier League forrige sesong, er ikke fremmed for tanken om å flytte tilbake til Wales.

— Jeg har bodd rundt Bournemouth og Poole hele min managerkarriere, så å ta en jobb i Wales ville vært en mulighet om sjansen bød seg, sier Pulis.

Frustrerte supportere

For flere av supporterne var det 2-4-tapet mot Norwich som fikk begeret til å flyte over.

«Sjanseløs annen omgang. Jeg mener Ole ikke har noe annet valg enn å gå av. Taper de for Middlesbrough, er det «bye bye». Få inn Pulis før han drar til Newcastle», skriver en supporter.

«Nå er det på tide at Mr. Tan får fram sin tøffe stil fra forretningslivet og sparker Ole mens Tony Pulis fremdeles er tilgjengelig», skriver en annen.

Ettertraktet

Cardiff-legende og Pulis-venn Nathan Blake mener på sin side at den walisiske manageren har større oppgaver foran seg.

— Jeg kan ikke se for meg at han kommer til Cardiff. Dette er en mann som ble kåret til årets manager forrige sesong. Dette har gjort ham til en etterspurt mann, men min magefølelse sier at han vil fortsette på øverste nivå, sier Blake.

Etter tapet mot Norwich i helgen står Solskjærs mannskap bokført med åtte poeng på seks kamper. Tirsdag venter Middlesbrough på hjemmebane i Cardiff.

— I mesterskapsserien får man ikke tid til å tenke så mye fordi den neste kampen kommer med en gang, sier Solskjær til klubbens nettside.

— Vi ser mot tirsdag. Spillerne vil definitivt slå tilbake, fastslår nordmannen. (©NTB)