Fotball

Engelsk avis med sjokknyhet: Gerrard kan være på vei tilbake til Liverpool

Steven Gerrard vil bringe profesjonalitet inn i klubben, mener Jürgen Klopp.

LEGENDE: Steven Gerrard har spilt 708 kamper for Liverpool. Nå kan han være på vei tilbake.
  • Steffen Stenersen

Mange Liverpool-supportere fikk nok en tåre eller to i øyekroken da en av klubbens største legender forlot klubben etter forrige sesong.

Nå kan det være at disse supporterne igjen får se Steven Gerrard i aksjon i den røde trøya.

Det er nemlig den britiske avisen The Independent som onsdag melder at 35-åringen som for tiden nyter livet i Los Angeles og spiller for L.A Galaxy, kan være på vei tilbake til Anfield. Det også som spiller.

Les også

Steven Gerrard om sitt nye liv: - Jeg nyter det virkelig

Profesjonaliteten som trengs

Ifølge avisen skal Gerrard og Liverpools manager Jürgen Klopp ha snakket sammen på telefonen flere ganger siden tyskeren tok over sjefsstolen på Merseyside. Klopp skal være overbevist om at Gerrards tilstedeværelse vil gi Liverpool den profesjonaliteten som trengs.

Britene skriver at Klopp enn så lenge har diskutert planer om at Gerrard skal trene med klubben til han igjen knytter seg til LA Galaxy 15. januar. Samtidig hevder The Independent at det finnes muligheter for at en avtale som gjør at Liverpool-legenden kan spille for klubben, selv om den kan kompliseres av at Galaxy vil kreve overgangssum.

Les også

Gerrard snakker ut: - Var på vei mot selvmordsvakt

Ingen låneavtale

David Beckham spilte tidligere for den amerikanske klubben. Han gikk to ganger på lån til italienske AC Milan, men klubben fra Los Angeles skal ikke være interessert i å tilby det samme til Gerrard.

Gerrard forble trofast til Liverpool siden han debuterte i 1998 og ut fjorårets sesong, da mange mente han var over middagshøyden. Han fikk 710 kamper for klubben i sitt hjerte og har 114 landskamper for England.

Den tidligere Liverpool-kapteinen uttalte tidligere i år at en rolle i klubbens støtteapparat kunne fått ham til å bli.

Les også

Gerrard: - Slik kunne Liverpool overtalt meg til å bli

– Det som hadde holdt meg i Liverpool denne sesongen, var om jeg kunne fulgt Brendan Rodgers og hans støtteapparat mens jeg spilte. De ideene kom først på bordet etter at jeg hadde offentliggjort at jeg skulle forlate klubben, sa Gerrard i et intervju medDaily Mail.

Les også

  1. Endelig jubel for Klopp: Tok sin første seier som Liverpool-sjef

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Jürgen Klopp
  3. Steven Gerrard
  4. Liverpool FC