Zlatan: - Ødegaard må løsrive seg fra pappaen

Zlatan Ibrahimovic (33) lot seg imponere av Martin Ødegaard (16) på Ullevaal.

  • Erlend Nesje
Les også

Johansen var best på Norge

Les også

Norge bommet på alt

Les også

Ødegaard om møtet med Zlatan: - Møtte rumpa hans et par ganger

Norge-Sverige 0-0

ULLEVAAL STADION (Aftenposten): Zlatan Ibrahimovic spilte en time mot Norge på Ullevaal. Supersvensken kom til én stor målsjanse, etter 19 minutter i første omgang, men Zlatan la lite i resultatet i en treningskamp.

Etterpå var det fullt kok rundt verdensstjernen. Han svarte i ett minutt og 20 sekunder på spørsmål fra norske journalister. Så forlot han intervjusonen på Ullevaal. Utenfor landslagsstadion hang folk over sperringene. Fansen ville ha autografer og selfies. Og Zlatan stilte opp på noen.

— For publikums skyld var det synd at det ble 0-0. Men dette var en treningskamp, det var bra forberedelser for kvalikmatchene som kommer.

- Hva synes du om Ødegaard, spurte TV2s reporter.

Det var ingen tvil om at det var Zlatan mange ventet på utenfor Ullevaal etter kampen. Fullt kaos da den svenske superstjernen gikk til spillerbusse.

— Han var bra, han spilte enkelt og tapte ikke mange baller. Han har god tid foran seg til å utvikle seg enda mer. Men det er kult at han får spille på landslaget allerede nå.På NRKs spørsmål om han hadde noen gode råd å gi til Martin Ødegaard, svarte han:

— Det er vanskelig å si. Han har vel en pappa som styrer det meste. Men først må han vokse og bli en mann. Han må løsrive seg fra pappaen, sa Zlatan med et smil.

Da en reporter lurte på om det var riktig å gå til Real Madrid, sa han kort:

— Vi får se.

Om egen innsats sa Ibrahimovic:

— Det kjentes helt OK. Jeg har slitt litt med skader i inngangen til disse landskampene, men det går bra.