Fotball

- Ja, jeg drakk

<p><strong>GARDERMOEN:</strong> Kasey Wehrman brøt drikkeforbudet til LSK. Men han benekter både fyll og slåssing på La Manga.</p><p><strong>LES OGSÅ : <a href="/lamanga/article75614.ece">Bråket sverter La Manga</a></strong></p><p><strong>KOMMENTAR: <a href="/kommentar/article75615.ece">Den samme, gamle sangen</a></strong></p>

Karaokebråk på Lamanga -Lillestrøm . Tom Nordli , Bjørn Helge Riise og Casy Wehman
 • Arne Hole
FotballTippeliga 200615.10.2006Sandefjord v Lillestrøm 1-1Foto: Morten Olsen, DigitalsportKasey Wehrman - LillestrømFredrik Thorsen - Sandefjord

Som om det skulle vært spesialarrangert for Lillestrøms landing på Gardermoen i går kveld, rullet denne teksten uavbrutt på skjermen ved utgangen av ankomsthallen: "Bjørn Helge Riise (23) må ta ansvar for etternavnet sitt, sier Jan Åge Fjørtoft".

Men det var Kasey Wehrman som kom med den ærligste meldingen da vi spurte om han hadde drukket på avslutningskvelden.

— Ja.

- Hadde dere fått lov til det?

— Nei.

- Hvorfor drakk du da?

— Jeg vet ikke. Men ingen var fulle.

- Hva med slagsmålet?

— Ingen av våre spillere var involvert i noe slagsmål. Det var engelskmenn som slåss seg imellom, sier australieren, som fikk rykte på seg for å ha vært aktiv slåsskjempe på The Last Drop.

— Nei, jeg sloss ikke i det hele tatt.

Nordlie uvitende

Tom Nordlie ser litt spørrende på oss når vi forteller at Wehrman innrømmer å ha drukket litt. LSK-treneren har tre regler han aldri har fraveket. Den ene er totalforbud mot alkohol.

— Det er ikke det at det er så farlig med en øl eller to, men hvis vi skulle havne oppi noe blir det ekstra klønete hvis folk er beruset, sier Nordlie, som ble vekket i etterkant av bråket og dro til baren.

— Jeg kunne ikke se at noen av spillerne var beruset. Og ingen har sagt til meg at de drakk. Da må jeg tro på det.

- Hva blir reaksjonene hvis det kommer frem at noen hadde drukket?

— Vi har folk fra forskjellige kulturer - fra Tyskland og Australia for eksempel. De har et annet forhold til dette enn oss. Og du skal ikke lenger enn til Danmark før de setter en kasse øl inn i bussen. Som trener er jeg ferdig med denne saken. Skal den forfølges, blir det opp til Jan Åge, sier Nordlie.

Riise gjenkjent

Bjørn Helge fikk inntrykk av at engelskmennene på karaokebaren visste hvem han var.

— Kanskje jeg burde holdt meg hjemme og ikke fyrt opp situasjonen, sier LSK-backen - og tenker på at broren John Arne havnet i bråk med Liverpool-lagkamerat Craig Bellamy - også det etter en karaokekveld.

— Jeg får tenke meg nøye om før jeg går ut neste gang, men jeg må vel få lov til å gå ut uten å bli slått i ansiktet? spør lillebror Riise, som var klink edru og kjørte bil fra baren.

- Gikk du i gulvet etter slaget?

— Nei, jeg så det kom og fikk trukket meg litt tilbake. Dette var uheldig, for det var en veldig bra treningsleir, sier Bjørn Helge Riise.

Og tenker på fotballen.

 1. Les også

  - Må ta ansvar for etternavnet sitt

 2. Les også

  Lillestrøm-spillere i blodig slagsmål

 3. Les også

  - Bråket sverter La Manga

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5