Fotball

Norsk 17-åring ble historisk på Tottenhams nye stadion: – Deilig

Southampton-spiller Kornelius Normann Hansen (17) fikk æren av å score det første bortemålet da Tottenhams nye storstue ble innviet søndag.

Southampton-spiller Kornelius Normann Hansen scoret det første bortemålet på Tottenhams nye stadion.
  • NTB

Hansen fikk nettsus etter en drøy time da han curlet ballen lavt i mål fra 23 meter. 17-åringen fra Larvik spilte hele oppgjøret for Southampton.

– Jeg fikk bra treff på ballen, og det var bra plassert. Det var deilig, forteller Hansen på telefon fra England.

– Det er kult å tenke på i ettertid. Under kampen tenkte jeg ikke så mye på det. Jeg tenkte på å score for å vinne kampen.

Les også

Tottenham snublet - nå er Solskjær og United like bak på tabellen

Ble ikke førstemann

Foran 30.000 tilskuere scoret nordmannen Southamptons mål i U18-oppgjøret mot Tottenham i de liljehvites nye stadion i Nord-London.

– Det er en fantastisk fin stadion, og det var mange som så på. Det er mye å lære av å spille foran så mange folk. Jeg håper jeg spiller på sånne stadioner i fremtiden, sier Hansen.

Les også

Tottenham må bruke Wembley ut året

17-åringen måtte se at J'Neil Bennett ble det første som fikk nettsus på den nye arenaen. I likhet med Hansen valgte han å curle ballen lavt i mål på elegant vis.

Serieåpning i april

Larvik-gutten kan uansett glede seg over å ha vært den første til å score et bortemål på Tottenhams nye arena. Tottenham vant til slutt kampen 3–1.

Tottenhams første A-lagskamp blir mot Crystal Palace i Premier League onsdag 3. april.

Les mer om

  1. Fotball
  2. Tottenham Hotspur FC