Britiske medier: - Liverpool klare for å sikre seg Bayern-stjerne

Mario Götze (23) kan fort gjenforenes med Jürgen Klopp.

Mario Götze sammen med sin nåværende trener Pep Guardiola.

Helt siden Jürgen Klopp tok over jobben som Liverpool-trener i høst, har spekulasjonene gått rundt hvilke spillere fra Tyskland han kommer til å hente.

Aller hetest har ryktene rundt Mario Götze vært, og nå kan mye tyde på at ting er i ferd med å formalisere seg.

Les også

Supporteropprør mot landslaget: - Tror kanskje de er mer attraktive enn de egentlig er

Bayern vil ha 30 millioner pund

Flere troverdige journalister, både i Storbritannia og ellers i Europa, melder at Klopp nå står klar til å sikre seg den tyske stjernen, og at Liverpool-sjefen er selvsikker på at det skal la seg gjøre.

Andy Hunter i The Guardian er blant de som melder at Klopp nå sikler etter sin gamle elev. Han skriver at Bayern München ønsker seg 30 millioner pund for spilleren, men at Liverpool skal ønske å presse prisen ned til 15-20 millioner.

Jürgen Klopp og Mario Götze hadde en god tone under tiden i Borussia Dortmund.

Troverdige Tony Barret i The Times melder at Götze aller mest har lyst på en gjenforening med sin gamle manager. Götze og Klopp hadde god kjemi under deres tid i Borussia Dortmund, hvor midtbanespilleren ble et av de heteste prospektene i Fotball-Europa før han gikk til Bayern i 2013.

Les også

Diomande takker kona etter marerittstarten

Gikk ikke ut døra da Götze dro

I et intervju med tyske ZDF tidligere denne måneden innrømmet "Den tyske Messi" at han fra tid til annen sendte tekstmeldinger med sin gamle trener.

Klopp har tidligere innrømmet at det var et hardt slag for han å se Götze forlate Dortmund da han fortsatt var trener for de gule.

— Jeg ble invitert ut av en venninne samme kvelden som jeg fikk nyheten. Det var ikke sjans. Jeg kunne ikke snakke. Det var ikke mulig å ta meg ut av huset den kvelden. Jeg måtte være for meg selv, har Klopp uttalt.

Les også

Skjelbred innrømmer at rollebyttene er utfordrende

Ifølge The Guardian skal også Arsenal være interessert i 23-åringen, som ikke nyter altfor stor tillit under Pep Guardiola denne sesongen. Götze har kun spilt 12 kamper for Bayern.

Liverpool har allerede sikret seg Joel Matip fra Schalke og 19 år gamle Marko Grujic fra Røde Stjerne foran neste sesong.