Nå er AaFK-flaggene på halv stang i Ålesund

— Det taler for seg selv, sier arrangementsjef Øyvind Vebenstad i AaFK.

TUNG START: Harald Aabrekk og hans Aalesund sliter tungt i eliteserien. Det merkes godt i Ålesund sentrum, der flaggene i dag vaiet på halv stang.

I mange år har oransje flagg preget Ålesund sentrum i forbindelse med hjemmekampene til AaFK.

Etter gårsdagens tap for Tromsø har noen tatt seg til rette og firt flaggene ved Hellebroa ned til halv stang – et symbol på sorg.

— Det taler for seg selv. Det er tydelig at folk er skuffet og lei. Og det må vi ta på alvor, sier arrangementsjef Øyvind Vebenstad i AaFK tilsmp.no.

Han skjønner at folk er frustrerte.

Les også

Aalesund i krise etter nytt tap

— Folk føler og lider med klubben. Vi har stor medfølelse for det. Men jeg kan love at vi akter å jobbe knallhardt fremover for å få flagget til topps igjen, sier han.

Gitt opp?

Godt plantet på sisteplass i Tippeligaen etter fire serierunder ser supporterne ut til å ha gitt opp. Kun 3.380 publikummere ville se «snuoperasjonen» mot Tromsø, kampen Harald Aabrekk på forhånd garanterte at AaFK ville vinne.

«Få tilbake Rekdal og Kenta!»

«Få tilbake Normark»

«Dette ender i Obos-ligaen!»

«Hvor er vinnerskallene?»

Dette er bare noen få av mange ytringer i smp.nos kommentarfelt siste døgnet.

På sosiale medier kreves nå både avgangen til trener, klubbledelse, styre og enkelte spillere. De eneste som har gått til nå, er publikum.

Er du en av dem som har sluttet å støtte AaFK? Hva skal til for å få tilbake entusiasmen som har vært varemerket til tangotrøyene?

Bli med og ta debatten i vårt kommentarfelt .

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering