Fotball

Viking tror stadion blir fullsatt i semifinalen

Men fortatt er det det mange ledige billetter til semifinalen mot Sarpsborg.

Indridi Sigurdsson og Makthar Thioune takker Viking-tilhengerne på Ullevaal etter 4-2 seieren.
  • Kurt Arne Nilssen

STAVANGER (Aftenbladet): Tre dager før Vikings spiller en av sine aller viktigste kamper på Viking stadion noensinne, har klubben solgt 9500 billetter til semifinalen mot Sarpsborg.

Les også

Se scoringen som reddet Viking

Salgssjef i Viking, Kjartan Salvesen både tror og håper at salget tar seg ytterliggere opp de neste dagene.

— Vi merker at det knyttes stor spenning til denne kampen og vi håper å fylle opp stadion denne gangen også, sier Salvesen til Aftenbladet.

I forrige serierunde mot Strømsgodset var samtlige billetter til hjemmekampen enten solgt eller gitt bort av Viking, noe som sørget for fulle tribuner i toppoppgjøret som endte 1-1. I cupen har ikke sesongkortinnehaverne fri inngang og Viking begynte derfor på null når de startet salget av billetter til semifinalekampen. Til kvartfinalen mot Molde ble det solgt 7864 billetter. De aller fleste ble solgt i dagene før kampen.

Les også

Semifinalebillett gir gratiskamp mot Strømsgodset

— Vi skal jobbe veldig hardt for at stadion blir full. Erfaringsmessig vet vi at veldig mange kjøper billetter de siste dagene. Vi oppfordrer likevel folk til å være tidlig ute. Dette er et øyeblikk jeg håper mange vi ta del i og det hadde vært kjekt å vise Sarpsborg at det venter dem en front av mørkeblåe Viking-supportere i torsdagens kamp, sier Salvesen.

Les også

  1. Fullt hus venter Viking mot Godset

  2. Viking opp på sølvplass: - Vi burde vunnet kampen

  3. Jonevret: - Det eneste vi hørte fra Godset var «kompakt, kompakt»

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. Viking FK
  3. Sarpsborg 08