Fotball

Ny podkast: Reagerer sterkt på permitteringer: – Utnytter systemet litt

PODKAST: Fredrik Carlsen og Tarjei Omenås reagerer på at enkelte klubber legger opp til mange egentreninger når spillerne er permitterte.

Fredrik Carlsen (t.v.), Tarjei Omenås og Kristian Stenerud er med i utgave av podkasten Sunnmørsball.
  • Kristian Stenerud

Sunnmørsposten er endelig tilbake med en ny utgave av podkasten Sunnmørsball. Denne gangen har Kristian Stenerud og Tarjei Omenås besøk av AaFK-kaptein Fredrik Carlsen.

Han forteller om sjokkerte spillere da de landet på Gardermoen etter treningsleiren i Spania. Da fikk spillerne beskjed om at de måtte rett i karantene.

Les også

AaFK frykter økonomiske konsekvenser: – Om det skjer, begynner det å bli kritisk

Et annet aktuelt tema for spillerne, er permitteringene som har kommet i større og mindre grad i klubbene. Både Fredrik Carlsen og Tarjei Omenås reagerer sterkt på klubber som har permittert spillere, men som samtidig legger opp mange egentreninger.

– Jeg har sett klubber, som jeg vil si utnytter systemet litt når de har permitteringer, men setter opp det de kaller frivillige treninger. Det er en gråsone der, og jeg synes klubbene skal være forsiktige, sier Carlsen i podkasten og får støtte av Omenås.

Les også

Riise: – Han ødela motivasjonen min som fotballspiller

– Jeg synes det er helt latterlig. Det å være fotballspiller handler ikke bare om den 1,5 timen du er på trening, men også kosthold og søvn, mener Omenås.

I podkasten diskuteres det også hva som skjer om en spiller som er permittert sier opp kontrakten. Hva om det skjer i AaFK?

Hør podkasten her eller i din foretrukne podkastspiller

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt20125341192241
2Molde20115448252338
3Rosenborg20114543261737
4Kristiansund2011272825335
5Lillestrøm2010463226634
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Aalesunds FK
  2. Eliteserien