Fotball

Har ansatt Dorsin: Her er dommen over RBKs nye sportssjef

RBKs spisskjempe Gøran Sørloth og Nardo-bauta Tormod Bjerkeset gjester Rasmus&Saga.

  • Ole K. Sagbakken

Det lir og lakker mot jul, og mot slutten av denne ukes Rasmus&Saga får vi servert Gøran Sørloths RBK-versjon av juleevangeliet.

Men før vi kommer dit: Samtidig som vi gikk i studio med RBKs tidligere spisskjempe og Tormod Bjerkeset, som har trent Nardo i ti sesonger, kom nyheten om at Mikael Dorsin blir RBKs nye sportslige leder.

Vi tar diskusjonen på direkten: Hva er det Rosenborg får med Dorsin? Og hva blir viktig i tiden som kommer for RBK-organisasjonen som helhet?

Ett stykk såkalt herlig gjeng: To julenisser og to fagfolk i studio.

Les også

  1. Tung tid for RBK-sjefen, mens Maalen ligger sist: Slik oppleves presset

  2. Helland om det tøffe RBK-oppgjøret: – Har vært litt ukultur i klubben

Prosjekt Horneland - og Helland

Videre er både Eirik Horneland og RBK-stallen temas. Hvordan må RBK se ut gjennom vinteren for at man skal få troen på prosjektet, etter en turbulent 2019-sesong? Og hva skjer med profiler som Pål-André Helland?

Vi snakker naturligvis også om Nardo, hvor Bjerkeset har stått ved roret i ti år. Han har klart å holde bydelsklubben i 2. divisjon, tross minimale budsjetter. Nå gir han seg. Kan han være aktuell for den ledige trenerjobben for RBKs rekruttlag?

I tillegg hyller vi Vikings Kristoffer Løkberg, mens Fram Skatval er under lupen i kåringen av Trøndelags beste fotball-låt.

Slik lytter du

Rasmus&Saga hører du enten ved å trykke på bildet øverst i saken, eller akkurat her.

Du finner også Rasmus&Saga i iTunes, Acast og Spotify.

Les mer om

  1. Rasmus&Saga