Fotball

Takker Solskjær for at drømmen ble virkelighet

En lettet Odion Ighalo mener han har klart å motbevise kritikerne.

En lettet Odion Ighalo er klar for å gi jernet for klubben i sitt hjerte når Premier League starter opp igjen 17. juni. Her med Ole Gunnar Solskjær.
  • NTB

Den tidligere Lyn-spilleren forlenget låneavtalen med Manchester United 1. juni og blir værende i klubben ut januar 2021, til tross for at Shanghai Shenhua ønsket nigerianeren tilbake til Kina.

– Shanghai ønsket meg tilbake fordi de vet hva jeg kan utrette, og de tror såpass på meg at det var litt vanskelig. Men jeg vil takke de for å godta ønsket mitt om å bli i Manchester United. Jeg vil også takke manager Ole Gunnar Solskjær, sier Ighalo til Sky Sports.

– Det er vanskelig å forklare, men jeg har fortsatt den samme følelsen. Jeg vil gå på trening med de unge spillerne og vise hva jeg er god for. Dette er en fin anerkjennelse for meg å være i denne klubben, og noe jeg aldri vil ta for gitt. Hvorfor? På grunn av alderen.

Les også

  1. Manchester United spilte internkamp på Old Trafford — med Paul Pogba tilbake

  2. I januar hentet Solskjær ham som nødløsning. Nå er ny avtale i boks for den tidligere Lyn-spissen.

– Jeg blir snart 31 år, og spille for Manchester United er veldig fint for meg. At det skjer mot slutten av karrieren min, gjør meg enda lykkeligere. Det er derfor jeg nyter hvert øyeblikk i klubben.

– Har mer å bevise

Hadde noen fortalt Ighalo før januar at han skulle spille for klubben i sitt hjerte, vil han ledd av deg, forteller Ighalo.

– Jeg trodde det var en spøk. Jeg spilte i Shanghai. Ville en klubb så stor som United se til Kina for en spiss? Alderen var imot meg. Det var en pandemi i Kina. Da det først ble seriøst, tenkte jeg at jeg bare ville tro på det om jeg satt på et fly til Manchester.

Med fire mål på tre starter er drømmen i aller høyeste grad blitt virkelighet.

– Da jeg signerte, var det mange som tvilte på ferdighetene mine. Men jeg har aldri tvilt på meg selv, og jeg visste hva jeg kunne tilføre laget. Jeg tror fortsatt jeg har mer å bevise og at folk ikke har sett det beste fordi jeg ikke var i toppform da jeg kom. Men jeg er blitt mye bedre, og håper å avslutte sesongen på en bra måte.

Les mer om

  1. Odion Ighalo
  2. Manchester United