Fotball

Haglund: – Vi skapte mest

Lillestrøm gjorde smarte bytter og fikk med seg et fortjent poeng fra Ålesund.

  • Sveinung Nedregotten

Lillestrøm måtte vente lenge på nettsusen mot AaFK. Men i det 89. minutt, satt endelig scoringen etter at bortelaget hadde skapt mest i en sjansefattig kamp.

Kommer tilbake

– Jeg synes vi skapte de fleste sjansene i kampen. I første omgang er vi klart best, uten at vi greier å forvandle overtaket om til scoringer. I andre omgang er det jevnere, men det er ergerlig at AaFK scorer på sin første sjanse, ja faktisk sin eneste sjanse i løpet av kampen. Samtidig er jeg kjempefornøyd med at vi kommer tilbake og utligner mot slutten, sier Haglund som skal ha sin del av æren for utligningen med sine smarte bytter

Les også

Aalesund mistet seieren i sluttminuttene

Etter at AaFK tok ledelsen, byttet Haglund inn Petter Vaagan Moen og Fred Friday, for Erling Knudtzon og Moryke Fofana. Innbytterne satte umiddelbart fart i Lillestrøm, og Friday kronet et godt innhopp med målgivende heading til Palmasons utligning.

Gode bytter

– Jeg er meget fornøyd med byttene. Petter (Vaagan Moen) fikk ballen ned på bakken, mens Friday skapte ekstra trøkk i boksen og hadde assist til scoringen, sier Haglund, som ellers gledet seg over solid forsvarsspill av en nykomponert forsvarsfirer, uten krumtappen Frode Kippe.

– Forsvaret var glimrende. Det sier sitt når vi kun slipper til en sjanse, oppsummerer Magnus Høglund.

Les også

Mattila: - Må lære å holde på ledelsen

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt11003033
2Viking11003123
3Molde11002023
4Rosenborg10101101
4Vålerenga10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Aalesunds FK
  3. Lillestrøm SK