Fotball

Viking-sjefen: - Ser ikke ut som vi vil spille

Viking-trener Kjell Jonevret var ikke imponert over eget lag etter søndagens generalprøve mot Start. 

MISFORNØYD: Kjell Jonevret fikk en del å tenke på en uke før seriestart.
  • Kim Goksøyr Strande

VIKING-START 1-0

— Det var dårlig. Ikke noen bra kamp fra vår side. Det så ikke ut som spillerne hadde lyst til å spille i dag, og vi var ikke nok «på». Det er litt typisk oss i de siste treningskampene før serien, sier Jonevret til Aftenbladet etter kampslutt.

Les også

Heldig Viking-seier i svak generalprøve

Etter en heldig scoring av Viking-spiller Martin Hummervoll ti minutter før slutt endte det med seier for hjemmelaget i generalprøven. Det var likevel ingen imponerende kamp som ble spilt for de om lag 500 tilskuerne på Viking stadion.

Viking slet med både tempoet, bevegelsen og pasningspillet og fikk lite til å stemme mot laget fra Kristiansand. Viking-treneren frykter likevel ikke at det samme vil skje når de møter Mjøndalen til seriepremiere 6. april.

— Jeg tror spillerne bare venter på at serien skal starte nå, og at dette spillet ikke er noe vi kommer til å vise mot Mjøndalen. Vi ville spille som vanlig i dag, men sliter med å klare det. Samtidig var det en del spillere vi ønsket å teste ut under kampen, sier Jonevret.

Han forteller at laget nå skal bruke uken frem mot seriestart til å terpe på eget spill, men så også noen lyspunkter i kveldens kamp.

— Det kom inn noen unggutter som gjør en bra kamp. Både Fabian Calderon og Martin Hummervoll fikk vist seg fram, så det var bra, sier Jonevret.

Les mer om

  1. Forsesong