Fotball

Selnæs spiller fra start mot Hønefoss

Perry gjør fire forandringer.

STARTER: Ole Selnæs. Foto: Fredrik Saltbones

  • Roy Tommy Bråten

LERKENDAL (Adressa.no): Med en mai-måned med tøft kampprogram gjør Per Joar Hansen store forandringer på laget mot Hønefoss mandag kveld.

— Det er tre kamper på ei uke nå, og jeg må tenke på alle tre. I de posisjonene hvor det løpes mye trengs det påfyll, og vi har spillere i troppen som selvfølgelig er gode nok til å erstatte spillere som har hatt tøff belastning, sier Perry til adressa.no

Han gjør ingen forandringer på formasjonen (4-2-3-1 eller 4-4-1-1 om du vil) som laget har lyktes med i andre omgangen mot Aalesund og i seieren mot Tromsø. Men han gjør fire forandringer fra startoppstillingen mot Tromsø, i alle fall hvis vi skal tro formasjonstreningen under formiddagens trening.

I forsvaret kommer Per Verner Rønning inn igjen. Stefan Strandberg, som årsdebuterte hjemme sist, skal matches forsiktig etter hofteoperasjonen.

  • Han har spilt halvannen kamp nå, og merker selvfølgelig det. Vi må ikke matche ham for hardt, forklarer Perry.

På midten kommer Borek Dockal inn for Tobias Mikkelsen på kanten, mens Ole Selnæs endelig får sjansen fra start på bekostning av Mike Jensen.

  • Om det er fortjent eller ikke får andre vurdere, men jeg gleder meg voldsomt. Jeg har ventet lenge på denne sjansen, og nå er det opp til meg å bevise at jeg er god nok, sier Selnæs.

Sammen med Jonas Svensson skal han styre midtbanen.

  • Jeg ser for meg at Jonas er den som løper mest, mens jeg er den som skal hente ballenog ligge igjen. Men får jeg sjansen skal jeg selvfølgelig ta muligheten offensivt. Vi spilte sammen i andreomgangen mot Aalesund, og det gikk jo bra, sier han.

I den hengende rollen bak spiss Nicki Bille Nielsen kommer Mix inn.

Etter Hønefoss-kampen i morgen venter Sarpsborg 08 torsdag, før Molde gjester Lerkendal 2.pinsedag.

Laget:

Lund Hansen - Gamboa, Reginiussen, Rønning, Dorsin - Svensson, Selnæs - Dockal, Mix, Elyouonoussi - Bille Nielsen.

Laget: Lund Hansen - Gamboa, Reginiussen, Rønning, Dorsin - Svensson, Selnæs - Dockal, Mix, Elyouonoussi - Bille Nielsen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering

Les mer om

  1. Eliteserien