Fotball

Ballspark: Huseklepp er skeptisk til Branns stopper-drøm

Hør Ballspark-podden her.

RETT MANN: Erik Huseklepp er noe skeptisk til Jakob Glesnes, men innrømmer at det ikke blir enkelt for Brann å finne den rette midtstopperen foran neste sesong.
  • Ballspark-redaksjonen

Landslagspausen gjør at Ballspark-gjengen kan se fremover i mandagens podkast, og noe av det mest interessante i Brann akkurat nå, er hvem klubben velger å hente inn som erstatter for Vito Wormgoor.

Jakob Glesnes har lenge vært i kikkerten, men i podkasten uttrykker Ballspark-ekspert Erik Huseklepp en viss skepsis overfor ham. Heller ikke Fredrik Pallesen Knudsen får blodet til å bruse - akkurat nå.

Derimot medgir Huseklepp at utvalget midtstoppere ikke er det beste, og stiller seg ikke avvisende til å hente dem begge!

Les også

«Én av disse to kan bli den nye Brann-sjefen»

GOD NOK? Erik Huseklepp er skeptisk til om Strømsgodset-kaptein Jakob Glesnes er rett mann som Branns erstatter for Vito Wormgoor.

Hør Huseklepps resonnement og Ballsparkensemblets tanker foran Kristiansund-Brann i denne ukens pod ved å klikke play i vinduet under. Du finner den også i Spotify, appen BT Lytt og iTunes her.

Les også

  1. Branns utlånte spiss etter skrekkskaden: – Verden raser litt sammen

  2. NFF straffer Brann etter dette: – Et beklagelig og gjentakende problem for klubben

  3. Brann-supportere stanset av politiet: – Har aldri opplevd noe lignende

Les mer om

  1. Ballspark
  2. Erik Huseklepp