PSV-keeperen bevisstløs i et kvarter

<p>PSV-keeper Przemyslaw Tyton lå bevisstløs på banen i et kvarter etter en stygg hendelse i den nederlandske storkampen mot Ajax søndag.</p>

PSV Eindhoven's goalkeeper Przemyslaw Tyton (R) fights for the ball with Marcin Komorowski of Legia Warsaw during their Europa League Group C soccer match in Eindhoven, September 15, 2011. REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos (NETHERLANDS - Tags: SPORT SOCCER)
  • 100% Sport

Like før pause ble den polske målvakten truffet i hodet av kneet til en lagkamerat. Han ble liggende urørlig på banen mens han fikk behandling. Til sist ble han påsatt nakkestøtte, løftet over på en båre og kjørt vekk i ambulanse.

Senere ble det meldt fra sykehuset at Tyton var kommet til bevissthet igjen.

Det var ikke eneste stygge skade i kampen mellom de to nederlandske storklubbene. Allerede etter et kvarter falt Ajax-spiller Nicolai Boilesen om og vred seg i smerter.

Statistikksenter Eredivisie:

Det danske landslagets venstreback, som var god mot Norge i EM-kvalifiseringskampen i Parken nylig, ble båret ut. Skadens omfang er ennå ikke klart.

Selve kampen endte 2-2. PSV fikk en drømmestart med scoring av Tim Matavz allerede i det 2. minutt, men islandske Kolbeinn Sigthorsson utlignet på overtid i første omgang.

Georginio Wijnaldum ordnet ny PSV-ledelse på et straffespark forårsaket av Gregory van der Wiel, men Dmitri Bulykin fastsatte resultatet i det 79. minutt av en kamp som på grunn av skadene ble betydelig forsinket.

Det var amper stemning på banen, men dommeren nøyde seg med fire gule kort. (©NTB)