Fotball

- Han blir Høgmos erstatter

Svensk trener skal ha signert kontrakt med Djurgården.

BLIR ERSTATTET: Med Per-Mathias Høgmo ute av Djurgården, har den svenske klubben måttet gå ut på jakt etter en ny sjef.
  • Kjetil Flygind
    Kjetil Flygind

Per-Mathias Høgmo er ferdig med jobben i Djurgården og er nå norsk landslagssjef på heltid. Ryktene om hvem som skal overta etter den norske redningsmannen har vært mange.

Men ifølge svenske medier er nå erstatteren klar. Og det er ikke, skal vi tro Aftonbladet, noen fra norsk eliteserie.

For ifølge den svenske avisen skal det være Gefle-trener Pelle Olsson som er mannen som skal lede Djurgården videre. Dermed ser det ut til at navn som Ronny Deila, Kjell Jonevret og Leif Gunnar Smerud, blant andre, som alle har blitt nevnt som potensielle erstattere, ikke lenger er aktuelle.

Langtidskontrakt

Pelle Olsson har kontrakt med Gefle til 2017, men skal ifølge Aftonbladet allerede ha skrevet under på en langtidskontrakt med den tradisjonsrike Stockholm-klubben.

Djurgården lå på nedrykksplass da Per-Mathias Høgmo overtok som trener i mai. Klubben, med norske Kenneth Høie i laget, endte sesongen på syvendeplass.

Styreleder i Djurgården, Lars-Erik Sjöberg, sier til Aftonbladet at ingenting er klart med tanke på hvem som skal trene Djurgården fra neste sesong.

— Som jeg har sagt tidligere, så kommer vi til å offentliggjøre det når vi har en ny trener på plass. Vi er fortsatt i en prosess og ingenting er klart. Det finnes flere alternativer.

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Djurgårdens IF