Fotball

Agdestein klar for AaFK: - Dette er veldig spennende

Torbjørn Agdestein har skrevet under ei treårskontrakt.

Torbjørn Agdestein, her sammen med sportssjef Bjørn Erik Melland, er klar for AaFK.
  • Kristian Stenerud

I går kom Torbjørn Agdestein til Ålesund, og i dag er han klar for tre år i AaFK etter overgangen fra Odd.

– Dette er veldig spennende. I mitt hode er AaFK en eliteserieklubb, og det er jeg sikker på de mener her også. Jeg er ganske sikker på at jeg har kommet til en klubb som satser hardt, og at spillerne er sugne på å gå rett opp i eliteserien, sier Agdestein til klubbens hjemmeside.

Les også

  1. Thrandarson vil heve seg med ny rolle

  2. AaFK-dommen etter tapet mot Molde: – Massevis å bygge videre på

I løpet av de siste ukene har AaFK og Lars Bohinen jobbet hardt for å få på plass Agdestein. 26-åringen blir dermed gjenforent med Andrea Loberto.

– Jeg kjenner til spillestilen og 3-5-2 fra Haugesund under Mark Dempsey, der Andrea (Loberto) var assistent. Han vet jeg kan spille i en spissrolle, og det var i den sesongen jeg scoret ti mål i eliteserien, sier Agdestein, som foretrekker å spille med en spissmakker.

AaFKs nye spiss har tidligere spilt for Stord, Brighton, Bath (lån), Inverness Caledonian, Haugesund, Kristiansund BK og Odd.

– Jeg er veldig fornøyd med å få Torbjørn inn i troppen vår. Han har eliteserienivå og kommer fra en god treningskultur. Han kan spille bådei en treer på topp og som en av to spisser, sier Bohinen.

Les mer om

  1. Aalesunds FK
  2. Fotball 1. div
  3. Odd
  4. FK Haugesund