Fotball

Crystal Palace på hodet ut av ligacupen

Problemene fortsetter for Roy Hodgsons lag. Manchester United tok seg enkelt videre.

Roy Hodgson sliter med å få sving på Palace.

Crystal Palace har fått en skrekkelig start på Premier League-sesongen. Tirsdag fortsatte problemene da londonerne ble ydmyket av Bristol City i ligacupen.

Roy Hodgson menn røk 1–4 etter en ny begredelig forestilling.

Ringreven Hodgson er hentet inn for å berge klubben etter at nederlandske Frank de Boer fikk sparken som manager. Så langt har det vært få lyspunkter under den tidligere engelske landslagssjefen.

Les også

Norge holdt ut i 93 minutter. Så raknet alt: - Sykt, sykt surt

Det så riktignok bra ut da Bakary Sako sendte londonerne i føringen i tirsdagens cupkamp, men deretter gikk det meste galt. Matty Taylor, Milan Djuric, Joe Bryan og Callum O'Dowda scoret hvert sitt mål og sikret avansementet for laget som i øyeblikket er nummer sju i mesterskapsserien.

Regjerende mester Manchester United hadde på sin side små problemer med å ta seg videre på bekostning av Swansea. Jesse Lingard ble matchvinner på bortebane med sine to scoringer i 2-0-seieren.

Også Leicester videre til neste runde etter å ha snudd 0–1 til 3-1-seier over Leeds. Islam Slimani og Riyad Mahrez avgjorde kampen med hver sin scoring de siste 20 minuttene.

Callum Wilson og Benik Afobe sendte på sin side Bournemouth til kvartfinale i 4. rundekampen mot Middlesbrough. Det sto 1–1 til pause, men i annen omgang avgjorde Wilson og Afobe med hvert sitt mål. Joshua King var heller ikke tirsdag i Bournemouths kamptropp.

Les også

  1. Brann må svare for seg etter feil bruk av storskjerm: - Det er ikke bra for sikkerheten til publikum

  2. Anne Franks dagbok blir «pensum» på italienske fotballarenaer

  3. Ukjent student var nominert i kåring om å bli verdens beste fotballspiller: - Skandaløst og useriøst

  4. Ronaldo slo Messi igjen: Ble kåret til årets spiller av FIFA

Les mer om

  1. Roy Hodgson
  2. Manchester United
  3. Crystal Palace FC
  4. Ligacupen